[wielkopolskie] Ilu nas jest?
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja właśnie wróciłem ze spotu A4. dzięki waszej masowej nieobecności mogłem się poszczycić najładniejszym i najstarszym autem wśród zgromadzonych :PP
Chłopaki od A4 dopisali. Zresztą oni spotykają się regularnie co dwa tygodnie w niedzielę w King's Cross na parkingu -2. Myślę, że można się do nich podczepić, póki sami czegoś lepszego nie wymyślimy.
K1 czekałem na Ciebie i Twoje cabrio, ale się nie doczekałem mam nadzieję, że za dwa tygodnie nie dasz plamy.
Leo - po cichu liczyłem także na Ciebie.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Chłopaki od A4 dopisali. Zresztą oni spotykają się regularnie co dwa tygodnie w niedzielę w King's Cross na parkingu -2. Myślę, że można się do nich podczepić, póki sami czegoś lepszego nie wymyślimy.
K1 czekałem na Ciebie i Twoje cabrio, ale się nie doczekałem mam nadzieję, że za dwa tygodnie nie dasz plamy.
Leo - po cichu liczyłem także na Ciebie.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
...co dwa tygodnie w niedzielę w King's Cross na parkingu -2... Spotkanie dopiero się odbyłeo więc liczymy od 19.02. Tak jak wspominałem, akurat 04.03 mi nie pasuje, ale w dalszym ciągu jestem zwolennikiem regularnego spotykania się, więc weekend 18.03 juz zarezerwowalem.
Jak się uda zacząć spotykać w miarę regularnie, to może coś innego wymyślimy.
Póki co, tu znowu się powtórzę - chłopaki od a4 spotykają się regularnie w tym terminie, więc nie ma strachu, że ktoś kto przyjedzie będzie sam wystawał na parkingu.
Jak się uda zacząć spotykać w miarę regularnie, to może coś innego wymyślimy.
Póki co, tu znowu się powtórzę - chłopaki od a4 spotykają się regularnie w tym terminie, więc nie ma strachu, że ktoś kto przyjedzie będzie sam wystawał na parkingu.
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt: