Mrozowe 80 B4 cale na czesci ! ! !str36
mrozoo, ja mam cel 200-220KM. jak bedzie 200,5KM to też mnie to zadowoli. zresztą synchro ma trochę delikatną budowę napędu na tylną oś. co innego gdybym już miał zdobytego Haldex'a i przystawkę do napędu tylnej osi.
no chyba że mówisz i coupe ale tamto ma być oszczędny elastyczny dupowóz a nie wariat <ok> bo jak to bedzi zapitalać to obawiam się że golf znów przestanie wystarczać... a tego nie chcę. no chyba że ktoś się zaoferuje że chce je ode mnie kupić to je mogę zrobić na mocne TDI ale nie chcę dwóch mocnych aut. ona ma tanio i oszczędnie, i wygodnie jeździć.
mogę je tak jak stoi zamienić też na synchro golfa. jak chcesz :lol:
a chcesz?
zastanawiam się na tym żeby do audi włożyć jakieś większe WG. albo turbo z alfy GT2052V ale takie:
http://allegro.pl/volvo-s80-v70-s60-xc7 ... 23904.html jak widać ma nie tylko VNT ale i WG w jednym. ciekawe jakby to się sprawowało.
no chyba że mówisz i coupe ale tamto ma być oszczędny elastyczny dupowóz a nie wariat <ok> bo jak to bedzi zapitalać to obawiam się że golf znów przestanie wystarczać... a tego nie chcę. no chyba że ktoś się zaoferuje że chce je ode mnie kupić to je mogę zrobić na mocne TDI ale nie chcę dwóch mocnych aut. ona ma tanio i oszczędnie, i wygodnie jeździć.
mogę je tak jak stoi zamienić też na synchro golfa. jak chcesz :lol:
a chcesz?
zastanawiam się na tym żeby do audi włożyć jakieś większe WG. albo turbo z alfy GT2052V ale takie:
http://allegro.pl/volvo-s80-v70-s60-xc7 ... 23904.html jak widać ma nie tylko VNT ale i WG w jednym. ciekawe jakby to się sprawowało.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nie stroje juz tego na tych pompkach bo nie chce wydluzac czasu otwarcia pompek bo poza paroma KM pojawi sie tylko dym i egt =morderstwo koncowek. W sezonie powinny wpasc race'y albo chociaz al'ki Z dolu jest podobnie, ale bardzo czuc, ze jakos tak lzej silnik sie wkreca w obroty jakby odetkany byl ) Moze pare KM wpadlo ale 20 to chyba za duzo jak na sama turbine ;P