Czytam czytam i nic nierozumiem z tegoAUDI_A6 pisze:Ja również co miałes na myśli bo nierozumiem?
Co Was deneruje u innych użytkowników forum?
-
Misiek_Stce
- Audi 80 Klub

- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Oczywiście sporo pewnie tu użytkowników którzy chętnie zmienili by samochód. Ja pewnie gdyby było mnie stać też zmieniłbym samochód na coś nowszego ze stajni Audi
Ale na forum na 100% bym zostało, bo zbyt długo tu jestem i zbyt się z tym forum związałem.
A co do kłótni z dziewczyną o samochód. Jak nie wiesz jak jest to Label nie gadaj. Lubię siedzieć w garażu i grzebać przy aucie a dziewczyna jest czasem zazdrosna że wolę siedzieć przy samochodzie niż przy niej. I rozumie że inni też mogą mieć takie problemy.
A co do kłótni z dziewczyną o samochód. Jak nie wiesz jak jest to Label nie gadaj. Lubię siedzieć w garażu i grzebać przy aucie a dziewczyna jest czasem zazdrosna że wolę siedzieć przy samochodzie niż przy niej. I rozumie że inni też mogą mieć takie problemy.
- hołard
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Marudzisz Labek i tyle
chociaż troche prawdy w tym jest
Ja żebym miał siano to bym nie kupił nowszego audi tylko wszystkie najlepsze modele coupe, żeby mieć ładną kolekcję tak wspaniałych maszyn i się nimi upajać jeżdząć, a wieczorami wpatrywać przy zielonym leszku
no i jedno RS2 by sie przydało :mrgreen:

Dokładnie, Labek co do lekkich sprzeczek z kobietą to chyba nie spędzasz przy aucie albo przy kobiecie tyle czasu żebyś mógł to zrozumiećLabiel pisze:Lubię siedzieć w garażu i grzebać przy aucie a dziewczyna jest czasem zazdrosna że wolę siedzieć przy samochodzie niż przy niej. I rozumie że inni też mogą mieć takie problemy.
Chlopaki wiem co to siedziec przy aucie... ale nie oklamujmy sie ze niktorzy kloca sie o to ze czyszcza auto ( i to dla mnie jest dziwne ) ostatnio tydzien siedzialem z kumplem przy aucie gdze zmienial silnik w scirocco na 2.0 16V z coupry. Czasami mnie poprostu dobija to co niektorzy opowiadaja a tak naprawde jakby ktos im dal "10" tysiakow za auto to odrazu by sprzedali... niestety realia... moze dlatego to tak widze bo mam 5 innych aut w rodzinie.... niewiem...
Audi_a6 chodzi mi ze jestes jednym z prawdziwnych klubowiczow bo mimo ze masz inne auto dalej uczestniczysz w zycuu codziennym Forum
Auto Autem ale nie oklamujmy sie to tylko rzecz !!! Wiem ze czesc ludzi woli dac dziewczynie malucha niz swoje audi bo to wkoncu ich auto i dbaja o to zeby sie nie zniczylo ale pamietajmy o tym ze to tylko auto a dziewczyna/zona to osoba jedyna w zyciu !!
Edit:
Chips napisalem to z Przekasem ( wiesz celowe dzialanie hehe )
Audi_a6 chodzi mi ze jestes jednym z prawdziwnych klubowiczow bo mimo ze masz inne auto dalej uczestniczysz w zycuu codziennym Forum
Auto Autem ale nie oklamujmy sie to tylko rzecz !!! Wiem ze czesc ludzi woli dac dziewczynie malucha niz swoje audi bo to wkoncu ich auto i dbaja o to zeby sie nie zniczylo ale pamietajmy o tym ze to tylko auto a dziewczyna/zona to osoba jedyna w zyciu !!
Edit:
Chips napisalem to z Przekasem ( wiesz celowe dzialanie hehe )
Ostatnio zmieniony 04 paź 2007, 10:00 przez labek, łącznie zmieniany 1 raz.
skoro mowie ze jestes jednym z prawdziwych klubowiczow to wydaje mi sie ze jest to w jak najlepszym znaczeniu.
P.S
Ale mam Kaca
ja też
FranoF1
P.S
Ale mam Kaca
ja też
FranoF1
Ostatnio zmieniony 04 paź 2007, 09:52 przez labek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
punk
-
punk