Wzmacniacz - dobor
Więc na przód kup albo rezaj taszki. Proponuję rezanie - wyjdzie taniej. Do tego porządny zestaw odseparowany napędzony oczywiście wzmacniaczem. Podstawa to przygotowanie drzwi. Szukasz nowych zestawów czy używek?
Pisałem już w innym temacie, ale tu również napiszę - jeśli byłbyś zainteresowany mam do sprzedania nieużywany zestaw u-dimenssion el comp 6 za 250zł. Do tego jeden ze wzmacniaczy: Kenwood KAC-Q62 , JVC KS-AX 302 , Sony XM-3546. Każdy z nich świetnie by sobie poradził z tymi el compami.
Pisałem już w innym temacie, ale tu również napiszę - jeśli byłbyś zainteresowany mam do sprzedania nieużywany zestaw u-dimenssion el comp 6 za 250zł. Do tego jeden ze wzmacniaczy: Kenwood KAC-Q62 , JVC KS-AX 302 , Sony XM-3546. Każdy z nich świetnie by sobie poradził z tymi el compami.
wzmak do glosnika blaupunkt
witam, jaki byscie mi doradzali wzmak do mojego glosnika.
Taki mam glosnik-subwoofer-blaupunkt-gtw-1000-mk2 - sam sobie zrobilem do niego skrzynie i chce teraz wzmak dokupic jaki polecacie
Taki mam glosnik-subwoofer-blaupunkt-gtw-1000-mk2 - sam sobie zrobilem do niego skrzynie i chce teraz wzmak dokupic jaki polecacie
Ostatnio zmieniony 13 lut 2012, 23:15 przez cypek51, łącznie zmieniany 1 raz.
podaj jakiej firmy głośnik pokazałeś ten wzmacniacz pewnie dlatego bo jest nie drogi i nowy będzie dobry no ale tamte wzmacniacze które ci wystawiłem jeśli chodzi o choćby sony to prawdziwe klasyki które przeżyją więcej i śmiem powiedzieć iż są lepsze od nie jednego nowego wzmacniacza ogólnie ten magnat też będzie wszystko zależy od ciebie a i nie zapomnij o odpowiednim okablowaniu i przekrojach + i -
- mgruszecki
- Forum Audi 80
- mgruszecki
- Forum Audi 80
Nie, 4ohm bedzie ok. To standard Zeby w mostku wzmacniacz pociagnal 2ohm glosnik to musi byc stabilny przy 2ohm - a nie kazdy jest.mantix pisze:Panowie takie pytanko, może trochę głupie:jak zmostkuję dwa kanały na czterokanałowym wzmacniaczu czteroohmowym to będę potrzebował głośnika 2 ohm na suba?