Uuuuu...nie wiedziałem, że z Ciebie taki żigolo :lol: :lol: :lol:spaykee pisze:zana napisał/a:
Hahaha, znając spajkiego to będzie tulił miednice bo udanej imprezce :lol: :lol: :lol:
oj tam, raz się nie udalo i juz...
Plany na przyszły rok
eSPe pisze:
Dzisiaj mieliśmy naradę i chyba przerzucimy to na 7-9 wrzęsnia (co by komuś urlopów i wakacji nie psuć).
Urlop niestety na piątek obligatoryjnie trzeba brać kto z daleka ale na Boże Ciało na piątek też by brał.
Jeszcze rozmyślamy i jednak chyba zrobimy to na wrzesień bo dla niektórych Kronach (chociaż jedna impreza Audi) i inne w tym samym czasie to byłby za duży koszt.
<bravo>
No wkońcu jakiś porządny termin hehe W takim układzie to we wrzesniu to ja tam choćby pociagiem przyjade.....
<rotfl2>
No bo Kronach to moje marzenie od 4 lat i w tym roku musze tam być. A czuje ze po tej imprezie bede spłukany przez pare miesięcy :mrgreen: :mrgreen:
spaykee pisze:na ostatnim to ja bylem pociągiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:SzymekB pisze:to ja tam choćby pociagiem przyjade.....
:shock:
<rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> no i to wcale nie jest takie głupie mazrury daleko i wcale nie wyeliminował bym takiej opcjii. Jak policze ile wychodzi moim paliwozernym zgredkiem.
No chyba, że Kefir rzeczywiscie wymyslił uzdrowienie dla Ng. narazie czekam.
spaykee pisze:ja nie z tego powodu. Po prostu od lutego do lipca składałem gruza do kupy bo był w proszku :mrgreen:SzymekB pisze:<rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> no i to wcale nie jest takie głupie mazrury daleko i wcale nie wyeliminował bym takiej opcjii. Jak policze ile wychodzi moim paliwozernym zgredkiem.
Wiem ,wiem....
Ja to pisałem odnośnie siebie.