AUDI B3 88r.1,6D
- MACIEK2103
- Forum Audi 80
AUDI B3 88r.1,6D
Witam jestem od niedawna więc chciałbym Wam przedstawić swoją niedawno zakupioną B3
Silnik JK 1570,00cm3 1,6d
przebieg 157tys
rok prod.1988
wspomaganie kier.
skrzynia 5
utwardzone zawiesz.
niskie przednie fotele
pióro na tylnej klapie
Silnik JK 1570,00cm3 1,6d
przebieg 157tys
rok prod.1988
wspomaganie kier.
skrzynia 5
utwardzone zawiesz.
niskie przednie fotele
pióro na tylnej klapie
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2012, 20:18 przez MACIEK2103, łącznie zmieniany 15 razy.
-
- Forum Audi 80
- MACIEK2103
- Forum Audi 80
Dobry mocny i bezawaryjny silnik.
Coś mały przebieg w nim masz, ale kto wie, może nim jeździli tylko w niedzielę na giełdę po kartofle
No Sport Edition to na pewno nie jest, tym bardziej z tym silnikiem.
Pewnie ktoś sobie przykleił ten emblemat.
Jak silnik chodzi?
Zarzuć więcej zdjęć jakichś lepszych, i ze środka też by się coś przydało zobaczyć
Coś mały przebieg w nim masz, ale kto wie, może nim jeździli tylko w niedzielę na giełdę po kartofle
No Sport Edition to na pewno nie jest, tym bardziej z tym silnikiem.
Pewnie ktoś sobie przykleił ten emblemat.
Jak silnik chodzi?
Zarzuć więcej zdjęć jakichś lepszych, i ze środka też by się coś przydało zobaczyć
- MACIEK2103
- Forum Audi 80
niedługo dodam nowe zdjęcia wiosna za pasem a ja biore sie za modernizacje mojego nabytku mam nadzieje ze uda mi sie zrobic z niego niezłe B3 nawiasem mówiąc denerwuje mnie to ze nie bylo książki do tego modelu nie wiem teraz jaki faktycznie jest,ale napewno postaram sie aby był piękny poluje teraz na alufelgi 15 jak by ktos cos wiedzial to dajcie znać no i ringi bo na alegro nie idzie odnależć,ostatnio wymieniłem wszystkie filtry uszczelke pod głowicą,amortyzatory,wydech,przeguby,mekpersony,drązek kier.poduszki pod silnikiem i ładnie chodzi silnik chodzi bez zarzutu przejechałem nim Polske wzdłuż bo z Podkarpacia do Gdańska i bez najmniejszej awarii,choć mały silnik to nieżle cisnie Pozdrawiam
Auto ładne ale sport edition to nie jest, jedyne co ma wspólnego to spoiler na klapie i znaczek na desce.
Nie masz :
-silnika benzynowego :mrgreen:
-dokładek zderzaków Kamei
-blendy czarnej miedzy lampami, sporty miały tylko piescienie na srodku klapy oznaczen modelu czesto nie było.
-w środku kierownica skórzana trójramienna, gałka też w skórze, fotele kubełkowe
-zawiecha obnizona o 20mm, koła 14ki BBS lub 15 speedline
i parę innych detali
Nie masz :
-silnika benzynowego :mrgreen:
-dokładek zderzaków Kamei
-blendy czarnej miedzy lampami, sporty miały tylko piescienie na srodku klapy oznaczen modelu czesto nie było.
-w środku kierownica skórzana trójramienna, gałka też w skórze, fotele kubełkowe
-zawiecha obnizona o 20mm, koła 14ki BBS lub 15 speedline
i parę innych detali
- MACIEK2103
- Forum Audi 80
- MACIEK2103
- Forum Audi 80