[b4 cabrio] Lusterka zewnetrzne - jakie inne ?
- mgruszecki
- Forum Audi 80
[b4 cabrio] Lusterka zewnetrzne - jakie inne ?
Witam,
Jakie "inne" lusterka zewnetrzne mozna zalozyc do audi b4?
Czy ktos widzial albo mial moze pomysl lub tez zastosowal takowa zmiane w swojej b4?
ps. nie musza to byc jakies wymyslne tuningowe lusterka, moze z jakiegos innego samochodu, okraglejsze, ladniejsze?
Jakie "inne" lusterka zewnetrzne mozna zalozyc do audi b4?
Czy ktos widzial albo mial moze pomysl lub tez zastosowal takowa zmiane w swojej b4?
ps. nie musza to byc jakies wymyslne tuningowe lusterka, moze z jakiegos innego samochodu, okraglejsze, ladniejsze?
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- mgruszecki
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- mgruszecki
- Forum Audi 80
No wlasnie wyczekalem sie zeby zobaczyc u CIebie te lustra z Corrado i lypa ;]Mabrothrax pisze:Przecież napisałem, że mam z VW Corrado u siebie na aucie
Tylko fotek na razie nie mam niestety :mrgreen:
Lusterka o ktorych mowicie wiem jak wygladaja, tylko chcialbym zobaczyc je na 80tce
ps. RS2 wiem jak wygladaja na 80tce i sa ogien, tylko dostac takie lusterka... cud (jak dieta cud)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Pawel
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 2.6 ABC
mgruszecki pisze:
ps. RS2 wiem jak wygladaja na 80tce i sa ogien, tylko dostac takie lusterka... cud (jak dieta cud)
Była niedawno licytacja luster RS2. Cena końcowa 1600zł <lol> KLIK
Zrobiłem mały modzik i z fiata grande punto dałem lusterko <ok> http://2.bp.blogspot.com/-a_3wybMO6NU/T ... -Evo-3.jpg
Zdjecie zabrałem z google jak cos komus porwałem to sorry 8-)
Uploaded with ImageShack.us
Zdjecie zabrałem z google jak cos komus porwałem to sorry 8-)
Uploaded with ImageShack.us
- mgruszecki
- Forum Audi 80
hm... VT z grande punto mi sie nie podoba chociaz... jak by byly cale w kolorze razem ze stopka moglo by to byc Sivy zrob przerob w Twoim VT stopke lusterka w kolor czerwony tez z laski swej - bede dzwieczny
Lusterko nowe do Grande PUnto kosztuje nowe w zamienniku 55zl wiec koszta zadne - w porownaniu do lusterek z rs2 Probowal ktos to zamontowac juz ?
A lusterka z porsche... to z jakiego porsche ? Czy to sa lusterka typowo dla rs2 czy z jakiegos seryjnego porsche to da sie zabrac??
Lusterko nowe do Grande PUnto kosztuje nowe w zamienniku 55zl wiec koszta zadne - w porownaniu do lusterek z rs2 Probowal ktos to zamontowac juz ?
A lusterka z porsche... to z jakiego porsche ? Czy to sa lusterka typowo dla rs2 czy z jakiegos seryjnego porsche to da sie zabrac??
- mgruszecki
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: