[90 AAN] 2,2 turbo 5x112 260KM 410Nm
- karolas123
- Forum Audi 80
karolas123 hehe, skąd takie skojarzenia? Więcej wyobraźni i nie trzeba będzie się uciekać do takich ciekawych wniosków. Np. sztuka dla sztuki, czy wspomniany już zapas Bez urazy.
A tak poważniej mówiąc to do chociażby tzw. sportu przez małe s. Koledze do upalania zbrakło tych rzeczonych 280mm tarczy i "pękło" mu na tylnej osi 300mm wentylowanych na zacisku z a6 i w końcu może teraz sobie bez hydrauliki śmiało gęsto nawroty trzaskać na dobrej oponie, a w pachołkolandii to podstawa. Osoba od której kupowałem miała to w s2 (ponoć 500km) srogo upalanym na kajtkach i wnioskuję, że też nie bez powodów (choć kto to wie).
Dlaczego ja je sobie kupiłem? Prozaiczny i przyziemny powód... Kasa. Dostałem je (tarcza, klocek i zacisk) za śmieszne pieniądze w pakiecie z innymi gratami i teraz nie będę musiał wykładać większych pieniędzy przy przechodzeniu na 5x112. A masa nieresorowana? No cóż...
Pewnie jeszcze jakieś inne powody się znajdą z wykluczeniem kompleksu wyższości, krótkiego i innych im podobnym
A tak poważniej mówiąc to do chociażby tzw. sportu przez małe s. Koledze do upalania zbrakło tych rzeczonych 280mm tarczy i "pękło" mu na tylnej osi 300mm wentylowanych na zacisku z a6 i w końcu może teraz sobie bez hydrauliki śmiało gęsto nawroty trzaskać na dobrej oponie, a w pachołkolandii to podstawa. Osoba od której kupowałem miała to w s2 (ponoć 500km) srogo upalanym na kajtkach i wnioskuję, że też nie bez powodów (choć kto to wie).
Dlaczego ja je sobie kupiłem? Prozaiczny i przyziemny powód... Kasa. Dostałem je (tarcza, klocek i zacisk) za śmieszne pieniądze w pakiecie z innymi gratami i teraz nie będę musiał wykładać większych pieniędzy przy przechodzeniu na 5x112. A masa nieresorowana? No cóż...
Pewnie jeszcze jakieś inne powody się znajdą z wykluczeniem kompleksu wyższości, krótkiego i innych im podobnym
- karolas123
- Forum Audi 80
To satysfakcjonująca mnie wypowiedz <ok> Jednak w naszym kraju jest przewaga pieniadza wiec rzecz jak najbardziej do przyjecia . Jednakowoż wydaje mi sie ze bez profi regulatora balansu hebelków nie da sie latac na takim zestawku.Dlaczego ja je sobie kupiłem? Prozaiczny i przyziemny powód... Kasa. Dostałem je (tarcza, klocek i zacisk) za śmieszne pieniądze w pakiecie z innymi gratami i teraz nie będę musiał wykładać większych pieniędzy przy przechodzeniu na 5x112. A masa nieresorowana? No cóż...
- karolas123
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
po prawej stronie już siedziałem, kiedy za kierownica? :lol:edd pisze:Hmmm a może coś w temacie ? Bo czas hamulców przyjdzie już nie długo i wtedy takie tematy poruszymy
nic w związku z tym, większe z przodu niż z tyłu, po problemie.karolas123 pisze:spaykee, I co w związku z tym? Audi zmienia prawa fizyki :roll: