otwarcie sezonu - Grabina 28-30.04.2012
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
zgadake rozwiązuj moczymordo a nie tu do chlania namawiasz tylko mogę się w sumie dopisać...Maszu pisze:nie ma co dumac łachudro tylko wbijaj!!
do kiedy wplacac kase?
1. Słonik
2. Malik
3. Sagem
4. 5 Mabrothrax + baba
6. 7. Maszu + Massta
8. 9. żana + Paweł
10. DeS
11. deejay.ftb
12. keczy
13. +żona(jak dobrze pojdzie bede sam )
14. na 50% Karol
15. +zona
16. spaykee na 50%
Piszem się wstępnie. Ale nic rezerwować nie będę bo moja obecność oraz jej długość stoi pod znakiem zapytania dość mocnym. Jakby co będę miał gdzie spać jakbym miał zostawać na jakąś noc. Jak Szef będzie chciał zapłatę za miejsce parkingowe to się zapłaci żeby zaparkować (ewentualnie przedłużacz i farelkę w samochód) Kurde a wiedziałem żeby kupować tam domek, tradycyjna miejscówka się robi :mrgreen:
Jak znam życie to i tak wszyscy pójdą spać na kupie a jeden domek będzie pusty :mrgreen:
1. Słonik
2. Malik
3. Sagem
4. 5 Mabrothrax + baba
6. 7. Maszu + Massta
8. 9. żana + Paweł
10. DeS
11. deejay.ftb
12. keczy
14. na 50% Karol
15. +zona
16. spaykee na 50%
17. kacper85 (bez rezerwacji i deklaracji)
Jak znam życie to i tak wszyscy pójdą spać na kupie a jeden domek będzie pusty :mrgreen:
1. Słonik
2. Malik
3. Sagem
4. 5 Mabrothrax + baba
6. 7. Maszu + Massta
8. 9. żana + Paweł
10. DeS
11. deejay.ftb
12. keczy
14. na 50% Karol
15. +zona
16. spaykee na 50%
17. kacper85 (bez rezerwacji i deklaracji)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Nadwozie: Sedan
bede wredny bo sytuacja jest zgola kuriozalna - przyklad Waszego, ekhm... 'udzialu' w ubieglorocznym wrzesniowym zlocie AKP ktory odbyl sie w Waszym miescie i na Waszym torze i na ktory Was osobiscie na Waszym wlasnym forum zapraszalem mowi wiele o tych 'checiach' (pomijam stany obiektywne bo kazdy ma swoje brutalne zycie, o tym sie nie dyskutuje). Zwroce honor kazdemu z osobna ktory pojawi sie w Grabinie, tymczasem po prostu nie wierze ze przyjedziecie. tak, to JEST prowokacja.Pelek pisze:witam... trzeba w toruniu nagłośnić to paru chętnych by się pewnie zebrało jeśli byśmy byli mile widziani???...popytam się, porosłyłam info...
a tak wogle to co to za glupie pytania czy bedziecie mile widziani? przyjezdzac nie strzepic klawiatur! 'i chcialabym, i bojesie...', normalnie galezie odpadaja <palma>
- DeS
- Audi 80 Klub
- Imię: Paweł
- Model: Audi A8
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Dobrze, że są jeszcze ludzie, którzy mają ochotę otwarcie przelać swoje szczere troski na papier elektroniczny.deejay.ftb pisze:bede wredny bo sytuacja jest zgola kuriozalna - przyklad Waszego, ekhm... 'udzialu' w ubieglorocznym wrzesniowym zlocie AKP ktory odbyl sie w Waszym miescie i na Waszym torze i na ktory Was osobiscie na Waszym wlasnym forum zapraszalem mowi wiele o tych 'checiach' (pomijam stany obiektywne bo kazdy ma swoje brutalne zycie, o tym sie nie dyskutuje). Zwroce honor kazdemu z osobna ktory pojawi sie w Grabinie, tymczasem po prostu nie wierze ze przyjedziecie. tak, to JEST prowokacja.Pelek pisze:witam... trzeba w toruniu nagłośnić to paru chętnych by się pewnie zebrało jeśli byśmy byli mile widziani???...popytam się, porosłyłam info...
a tak wogle to co to za glupie pytania czy bedziecie mile widziani? przyjezdzac nie strzepic klawiatur! 'i chcialabym, i bojesie...', normalnie galezie odpadaja <palma>
Mnie już się nie chcę 8-)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Kontakt:
najlepiej strzel sobie w łeb, będzie widowisko dla ogóluPelek pisze: No co ja sam mogę zrobić,sam wśród nieznanych=depresja społeczna :mrgreen:
<ok> bo swojskie chłopaki somarchi-85 pisze: ja w tamtym roku nikogo nie znalem a pojechalem i przywitali mnie jak brata
tymi niewyszukowanymi a na chodzie też można przyjechaćarchi-85 pisze: nie ma co myslec tylko auto szykowac i kase odkladac
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Nadwozie: Sedan