hey.
nie chodzi mi tutaj o odesłanie mnie do tematu gdzie są opisane kolejne bezpieczniki.
mam problem bo widze po tych zdjęciach że pokrywa skrzynki bezpieczników jest inna niż moja. i tu pytanie do znawców: czy były różnice pomiędzy różnymi modelami osiemdziesiątek? różne wersje skrzynek bezpieczników?
ja mam silnik ABK. dla porównania popatrzyłem na pokrywę bezpieczników u ojca (ABT) i o dziwo wyglądają tak samo. :shock:
samego położenie gdzie i ile bezpieczników jest już nie porównywałem bo jego audi odjechało
wersja, która lata po necie nieco się różni.
zacząłem sobie jako tako tłumaczyć po kolei znaczenia z pokrywy, ale zwątpiłem bo
po primo baardzo czasochłonne
po secundo nie mam pewności że jak sobie opiszę moją pokrywę to będzie akurat to co mam w aucie.
więc jak to było :?:
[B4 ABK] skrzynka bezpieczników - opis
no niewiem. w opisie na necie jak również tu który podałeś jest 28 pozycji a ja mam 32...
poza tym po necie krąży również zdjęcie pokrywy skrzynki bezpieczników wraz z opisem i on też się różni od mojej pokrywy.
tu moja:
small edit:
może ktoś porównać do swojej?
[ Dodano: 2012-02-28, 21:57 ]
halo? czy nikt nie ma takiej pokrywy skrzynki bezpieczników?
wiem że post pod postem ale usiłuję się czegoś dowiedzieć ..
poza tym po necie krąży również zdjęcie pokrywy skrzynki bezpieczników wraz z opisem i on też się różni od mojej pokrywy.
tu moja:
small edit:
może ktoś porównać do swojej?
[ Dodano: 2012-02-28, 21:57 ]
halo? czy nikt nie ma takiej pokrywy skrzynki bezpieczników?
wiem że post pod postem ale usiłuję się czegoś dowiedzieć ..
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
ja to wszystko widziałem
tylko chce wiedzieć na ile mam wierzyć tym opisom: z neta, z pokrywy...
każde mówi co innego, choć ten opis by Szara90tkaTdi najbardziej się zgrywa z moim dekielkiem
jak to jest?
@ Jarewa
nie. mnie chodzi o skrzynkę bezpieczników w podszybiu od strony kierowcy. a te pod czerwonym kapturkiem to wiem, że od silnika.
wspomniane wcześniej zdjęcie..
tylko chce wiedzieć na ile mam wierzyć tym opisom: z neta, z pokrywy...
każde mówi co innego, choć ten opis by Szara90tkaTdi najbardziej się zgrywa z moim dekielkiem
jak to jest?
@ Jarewa
nie. mnie chodzi o skrzynkę bezpieczników w podszybiu od strony kierowcy. a te pod czerwonym kapturkiem to wiem, że od silnika.
wspomniane wcześniej zdjęcie..