gruzzz i tona spamu
- karolas123
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
jakiś gej mi zmienił oOSzymekB pisze: Widze ze Twój podpis jakiś taki ..... łagodny...... :mrgreen: :mrgreen:
taki miał być, ale to forum to banda "kochających inaczej". Poza tym to cytat, cytatów się nie zmienia, choćby miało obraźliwą treść.SzymekB pisze:Wcześniej był bardziej dobitny...
Bo NF miałem ze sprawdzonego źródła w lepszym jak dobrym stanie. Poza tym było kilka innych powodów. I jeszcze jedno - każdy silnik może chodzić bez elektroniki... wystarczy chcieć go wyrzeźbić. Stare motoryny mają ten plus, że przy dobrych wiatrach bez elektroniki będą tak samo sprawnie chodzić jak z elektroniką. W nowszych niestety sporo mocy ucieknie. Bo w nowych działa przede wsyztskim ekologia.SzymekB pisze:zastanawiam sie dlaczego tak własciwie nie wybrałes silnika KV skoro się pozbywasz elektroniki.....
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
inteligentna osoba zrozumie, że nie obrażam nikogo, jedynie cytuję pewną osobę z innego rozum... Ale to dłuższa historia. Ja i wielu, naprawdę wielu ludzi płacze ze śmiechu jak widzi ten temat, z którego jest ten cytat...SzymekB pisze:Haha chyba zarobisz warna <rotfl2> xD
I co by nie było, elektroniki troszkę mam... w Radiu :lol: :lol: :lol: :lol:SzymekB pisze: No sprawdzone zródło wiele tłumaczy...ok...
nie zmykaj, nudno znowu będzie w temacie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:SzymekB pisze: Zmykam stąd