Oszustwo Przez llois Ciąg dalszy
Oszustwo Przez llois Ciąg dalszy
Witam wczoraj zgłosiłem llois.
Sprawa wygląda tak jego IP jest w Oświęcimiu.
Sprawdzili nazwiska Jakie miał ale to inne osoby i nie mieszkają w tej miejscowości co podawał
Jak go znajdą to będę musiał jechać do Oświęcimia na rozprawę nie bardzo mi to pasuje ale niech będzie.
Mam pytanie czy ktoś go jeszcze zgłaszał??
Jak tak proszę o odpowiedz na PW.
Serdecznie pozdrawiam:)
Sprawa wygląda tak jego IP jest w Oświęcimiu.
Sprawdzili nazwiska Jakie miał ale to inne osoby i nie mieszkają w tej miejscowości co podawał
Jak go znajdą to będę musiał jechać do Oświęcimia na rozprawę nie bardzo mi to pasuje ale niech będzie.
Mam pytanie czy ktoś go jeszcze zgłaszał??
Jak tak proszę o odpowiedz na PW.
Serdecznie pozdrawiam:)
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Przez internet jak to ma miejsce to nie ma tej bariery wykroczenie/przestępstwo.Marcin19l pisze:chociaz moze dlatego ze jest powyzej 250zł a to przestepstwo
To się kwalifikuje jako oszustwo internetowe więc i za 20zł to jest już przestępstwo.
Jak odzyska kasę i dojdzie do rozprawy może zarządać zwrotu kosztów jakie poniósł aby odzyskać swoje pieniądze.
Michał, życzę powodzenia. Szczerze kibcuję i życzę abyś odzyskał co Twoje.
Trzeba tępić takie akcje i takich ludzi.
-
gregRS2
- Forum Audi 80

- Imię: Grzesiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
Witam bylem oszukany przez internet na 220zł tyle miały kosztować sprężyny po 3 miesiącach braku odzewu sprzedającego poszedłem na policje zgłosiłem i powiedzieli ze poniżej 250zl oszustwo w internecie też sie nie kwalifikuje, ręce opadły do gościa miałem 340Km więc już kij w tą kasę, ale niesmak pozostał, Trzeba uważać bo skur.... nie brakuje.
Kubik pisze:SzymekB, ja Ci odpowiem. WARTO !!!.
Jest na naszym forum więcej osób które działają podobnie.
No tak wiem o tym. było juz na forum kilka razy coś podobnego, czasem się wytłumaczyło,czasem nie..... W sumie nie posłal bym komus pieniedzy na konto.. jakbym widział ze na forum istnieje krociotko , także Michał ma naauczke..
pamiętam jak robiłem problemy Kunikowi o jakies 50 zlotych chyba wtedy, i pamiętam jak odrazu pokazał mi strone swoją w dziale POLECAM....
:mrgreen: wtedy dopiero wysłałem.....
Michał
Wyjasniło się juz coś ??