ślepak dzieki za info, wlasnie tak patrzylem teraz na concert III i fajnie wyglada, pozatym czyta mp3 wiec zmieniarka mi nie potrzebna.
pytanie teraz czy adapter can-bus jest taki sam do symphony II jak i do concert III ? wiesz jak to wyglada.. wiem ze mozna podswietlenie zrobic i bedize hulac ale radio bedize sie wylaczac co godzine... tak wiec wole miec adapter jak cos..
koncowki mocy nie robia mi roznicy teraz... bo symphony I jest bardzo slaby dlatego mam wzmaka 5cio kanalowego wiec teraz nie robi mi to strasznej roznicy i jakies mocne nie musi byc.. podoba mi sie concert III
Radio i nowy wygląd wnetrza :)
jaco124, a jak podłączyłeś wzmacniacz do symphony I?? ja mam u siebie teraz symhony I i do tego nowa instalacja pod głośniki i wszystko na sonym złożone i nie zauważyłem żeby słabo to grało:)
aaaa i jeszcze jedno najważniejsze!! szukaj concerta III od audi a4 a nie od a3 bo musisz miec rogi radia pod kątem prostym żeby to pasowało a nie okrągłe jak w a3
aaaa i jeszcze jedno najważniejsze!! szukaj concerta III od audi a4 a nie od a3 bo musisz miec rogi radia pod kątem prostym żeby to pasowało a nie okrągłe jak w a3
ślepak, tak wzmaka mam pod symphony I, 5cio kanalowy bo 2 przednie glosniki, 2 tylne i subwoofer. bez wzmaka bylo cieniutko.
takk wiem ze od a3 sa rogi zaokraglone, najlepiej wlasnie od a4...
wiesz cos na temat tych adapterow? jaki kupic pod concert III, bo na necie co pisza to z reguly zawsze pisze ze "seria 2" czyli np. symphony II, concert II, chorus II itp. a nigdzie nie masz III i nie chcialbym bubla..choc pewnie ten adapter bedzie pasowal.
takk wiem ze od a3 sa rogi zaokraglone, najlepiej wlasnie od a4...
wiesz cos na temat tych adapterow? jaki kupic pod concert III, bo na necie co pisza to z reguly zawsze pisze ze "seria 2" czyli np. symphony II, concert II, chorus II itp. a nigdzie nie masz III i nie chcialbym bubla..choc pewnie ten adapter bedzie pasowal.
ślepak przez takie ustrojstwo np.
http://allegro.pl/mini-iso-line-out-bla ... 23147.html
link na szybko wyszukalem, kupisz to w sklepie elektronicznym, albo ze sprzetem CA.
na aukcji masz ładny opis gdzie sie wpina i co do czego.
co do concert III to juz sie dowiedzialem i nie bede go kupowal. fajnie radio wyglada i mp3 czyta ale....
po pierwsze nie podlaczy do niego wzmacniacza bo nie ma wyjscia, sa niby jakies smieczne adaptery ale to kolejne koszta.
druga sprawa jak wiadomo concert III jest na CANie i o ile mozna zrobic podswietlenie to i tak radio bedzie sie wylaczalo co godzine.. moze to az tak bardzo nie przeszkadza ale bedzie mnie to draznic ze nie jest tak jak powinno a do tego radia nie podepnie adaptera jak to jest w starszym modelach na CANie.
pozostaje mi czekac na symphony II bo przynajmniej ma zmieniarke na 6CD... wiec zawsze to jakiś plus, tymbardziej ze to radyjko mam miec za grosze i koles ma mi dorzucic adapter can do radia jak znajdzie... czekam tylko az zjedzie koles do polski.
http://allegro.pl/mini-iso-line-out-bla ... 23147.html
link na szybko wyszukalem, kupisz to w sklepie elektronicznym, albo ze sprzetem CA.
na aukcji masz ładny opis gdzie sie wpina i co do czego.
co do concert III to juz sie dowiedzialem i nie bede go kupowal. fajnie radio wyglada i mp3 czyta ale....
po pierwsze nie podlaczy do niego wzmacniacza bo nie ma wyjscia, sa niby jakies smieczne adaptery ale to kolejne koszta.
druga sprawa jak wiadomo concert III jest na CANie i o ile mozna zrobic podswietlenie to i tak radio bedzie sie wylaczalo co godzine.. moze to az tak bardzo nie przeszkadza ale bedzie mnie to draznic ze nie jest tak jak powinno a do tego radia nie podepnie adaptera jak to jest w starszym modelach na CANie.
pozostaje mi czekac na symphony II bo przynajmniej ma zmieniarke na 6CD... wiec zawsze to jakiś plus, tymbardziej ze to radyjko mam miec za grosze i koles ma mi dorzucic adapter can do radia jak znajdzie... czekam tylko az zjedzie koles do polski.