He, im wolniej jedzie, tym dłużej go widać....Lucazzz pisze:kolczat jezdzi 20km/h,
Deskorolka
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Kolczat, nie dąsaj się. My tak sobie spamujemy dla brechy a ty od razu fochy stroisz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Kolczat pisze:opony tyl maja 7mm bieznika, przod 6mm, tak sa wysrane, a prostowanie polega na wyprosotowaniu, wiec felga przez to jest prosta (chcesz nie prostowane kup se nowe, ja przynajmniej szczerze przestawiam faktyczny stan felg) no i fakt cena taka zeby mi smutno nie bylo sie z nimi rozstawac, tyle za nie dalem, tyle za nie chce, mimo ze wymienilem opony odpolerowalem ranty i pomalowalem rotory, tyle w gwoli tlumaczenia, nie wiem po co poruszacie temat skoro nie jestescie zainteresowani kupnem...
Kolczat cene żeś dowalił, i raczej nikt o zdrowych zmysłach tyle za te felgi nie da, niemniej życzę Ci byś za tyle je sprzedał. Choćby i pacjentowi z lubiąża
nie fochuj się nam tu, dobrze eSPe mówi, bo nie masz powodu
PS osobiście mając do wybory Twoje brocki, a np rh zw czy inne popularne skręcane, to bym został przy brocku.
nie fochuj się nam tu, dobrze eSPe mówi, bo nie masz powodu
PS osobiście mając do wybory Twoje brocki, a np rh zw czy inne popularne skręcane, to bym został przy brocku.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Witam serdecznie, szczegolnie nie dowiarkow, felgi sprzedane za wywolawcza obnizona o koszt przesylki, co ciekawsze felgi wrocily do bylego wlasciciela, aktualnie jest juz po zmianie rozstawu na przedniej osi (zestaw kupiony od Szuana, za co wielkie dzieki), zaczalem od gorszej czesci, zeby miec pewnosc ze wszystko siadzie jak trzeba, moze wszystko nie jest popiaskowane i wymalowane, ale wazne ze jest, najgorsze jest to ze pada deszcz i nie ma jak sprawdzic czy to dziala, ale powinno :mrgreen:
oczywiscie felga to przejsciowka, kumpel mi uzyczyl bo i tak mu leza, moze i ktos bybly chetny kupic, choc tu na forum malo kto ma 5x112, ale pytac na pw mozna jak cos
oczywiscie felga to przejsciowka, kumpel mi uzyczyl bo i tak mu leza, moze i ktos bybly chetny kupic, choc tu na forum malo kto ma 5x112, ale pytac na pw mozna jak cos