hejka. wlasnie doszla do mnie paczka z zestawem xenonow , 2 przetwornice i zarniki itp...
zamontowalem i odpalam swiatła i xenon zaczyna mrugac przez 3 sekundy i gaśnie ... i tak caly czas przy włączaniu swiatel, zamienialem miejscami i to samo wiec to nie wina sprzetu, dlaczego tak jest? potrzebna moze jakas zmiana w instalacji elektrycznej samochodu czy o co chodzi ze nie chca mi sie one zapalic? P.S raz sie zapalil na 10 sekund i swiecil pięknie ale zgasł i znow mruda i nic z tego ;/ prosze o pomoc
[B4 AAz 1.9 TD ] HID xenony nie chcą sie zapalić i gasną !!
na przetwornicy mam dwa przewody czerwony i czarny , podlączam czerwony do plusa w kostce od żarówki w samochodzi i czarny do minusa w tej kostce i przy włączeniu swiatel xenony powinny sie wlaczac a mi zaczynają mrugac i nie chca sie włączyc .... podlaczylem bezposrednio pod zasilanie na probe czy swiecą i swiecą wiec sprzet jest ok ;/
no ok czyli jak to podłączyć ? musze jakos to do tej kostli podłączyc zeby przy wlaczaniu swiatel xenon sie wlaczal bo bezposrednio do akumulatora to caly czas bedzie swiecil...
[ Dodano: 2012-03-02, 19:35 ]
ok juz zrobilem;) podłączylem zasilanie do kostki od zarowki w lampie a minus do karoserii bo z kostki nie dzialalo i swieci tylko szkoda ze nie ma długich swiatel:( ale xenon to xenon
[ Dodano: 2012-03-02, 19:35 ]
ok juz zrobilem;) podłączylem zasilanie do kostki od zarowki w lampie a minus do karoserii bo z kostki nie dzialalo i swieci tylko szkoda ze nie ma długich swiatel:( ale xenon to xenon