[coupe quattro] rajdowanie film str. 38
dystanse już zamówioneSłonik pisze:Zdejmij te felgi i schowaj w garazu do czasu az z drog zniknie ten syf bo inaczej slicznymi rantami sie dlugo nie nacieszysz, wypiaskuja sie i porysuja od kamyczkow.
PS- Zajebiscie leza <ok> ale dystans grubszy obowiazkowo.

kół juz zdejmował nie bede tylko autem wyjade z garażu jak będzie już "czysto" na drodze.
mam to szczeście, że coupe mogę wyjeżdżać tylko "od świeta" <ok>
Ostatnio zmieniony 04 mar 2012, 09:57 przez julekF1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
plan jest na blendę US (łatwiejsze do zrealizowania bo można nową kupić w ASO a Treserów czy ciemnych Seima nie mogę znależć). Czas pokaże.Jak jeszcze z tyłu zapodasz inne lampy/blende to padaka będzie robiła srogi szał!
RH ZW1 już są na coupe, ale w innej szerokści 4x9" chyba nie ma niktslugs pisze:ale w Coupe takich nikt nie ma
no to prawda, ATLAS też mówił ze 18 lepiej leży i macie racje. 18 byłoby lepsze.Mabrothrax pisze:Fajne koło, ale 17" to trochę mało :mrgreen:
Jednak znaleźć coś w rozstawie 4x100 lub 108 jest dość trudne, dlatego na razie 17" musi wystarczyć
dokładnie teraz nic nie ociera i wysokość auta nie zmusza do zwalniania przed każdą nierównośćiąATLAS pisze:jedynie pasowałoby obniżyć go centymetr, dwa. Z tymi dystansami możesz jeździć bez obaw o obcierki błotników i na tym Ci zależało.
dlatego wszystkie zmiany odnośnie wysokości i grubości dystansów będą dosłownie na milimetry
ET w RH ZW1 przy ranicie 9" wychodzi ok 47LU CASH pisze:Jakie masz ET felgi?
No no mam ja seMabrothrax pisze:No chyba kriss ma też zw1![]()
Fajne koło, ale 17" to trochę mało :mrgreen: