Przywitaj się z nami
-
michal_m182106
- Forum Audi 80

Siema wszystkim Jestem z Bisztynka okolice Olsztyna.jakies pol roku temu nabylemAUDI 80 B4 1.9 TDI sedan z 92r. w dosc bogadej wersji jak na ten rocznik bo ma klime elektryke szyb i lusterek. Przygotowuje sie do malych modyfikacji na wiosne i mysle ze te forum mi bardzo pomoze. Pozdro wszystkim klubowiczom 
-
niedzielaski
- Forum Audi 80

Witam nazywam się Stachu jestem z okolic Bolesławca posiadam audi 80 b3 1.8PM 1991r z lpg.Od zawsze lubiałem sie w marce audi miałem b2 teraz b3 a po czasie może b4 ?kto wie:).Fajna jest ta strona ponieważ jest dużo odpowiedzi na różne przypadki i oczywiście mądrzy ludzie którzy znają sie na rzeczy.. i posiadam problem z moją niunią i myśle że mi pomożecie ale napisze jutro bo lece do pracy na nocke ..pozdrawiam hej.
- Bezimienny
- Forum Audi 80

Witam
Mam na imie Łukasz, mieszkam w Torzymiu (lubuskie), jestem już tu na forum pare miesiecy, zarejestrowałem się ze względu szukania informacji dla Audi 80 B4 mojego Ojca, sam natomiast jeździłem Audi A4 B5, teraz zakupiłem Audi 80 B3 Quattro jako drógie auto i tzw"zabawke" będzie robione kompleksowo, ale o tym napiszę jak założę temat o aucie. Audi A4 oczywiście zostaje nadal, ale teraz będzie pełnić funkcje dupowozu.
Pozdrawiam.
Mam na imie Łukasz, mieszkam w Torzymiu (lubuskie), jestem już tu na forum pare miesiecy, zarejestrowałem się ze względu szukania informacji dla Audi 80 B4 mojego Ojca, sam natomiast jeździłem Audi A4 B5, teraz zakupiłem Audi 80 B3 Quattro jako drógie auto i tzw"zabawke" będzie robione kompleksowo, ale o tym napiszę jak założę temat o aucie. Audi A4 oczywiście zostaje nadal, ale teraz będzie pełnić funkcje dupowozu.
Pozdrawiam.