gruzzz i tona spamu
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Miałeś SB serie na słabiutkiej 9mm pompie, więc nie wiesz na co ten silnik stać. Za krótko go niestety miałeś żebyś mógł się wypowiadać na temat jego osiągów po poważniejszych modyfikacjach.
Dla mnie i dla wielu innych osób, NG brzmi jak zarzynana kosiarka, ale to jest moje zdanie, Ty masz swoje i masz do tego pełne prawo. A haters gonna hate i nic na to nie poradzę. Poczekajcie na wykres i dajcie mi święty spokój bo wy wszyscy jesteście mocni przez klawiaturę komputera, a na jakimś spocie jakbyśmy sie spotkali to założe sie że była by zupełnie inna rozmowa (nie koniecznie w nieprzyjaznej atmosferze).
Pozdrawiam
Dla mnie i dla wielu innych osób, NG brzmi jak zarzynana kosiarka, ale to jest moje zdanie, Ty masz swoje i masz do tego pełne prawo. A haters gonna hate i nic na to nie poradzę. Poczekajcie na wykres i dajcie mi święty spokój bo wy wszyscy jesteście mocni przez klawiaturę komputera, a na jakimś spocie jakbyśmy sie spotkali to założe sie że była by zupełnie inna rozmowa (nie koniecznie w nieprzyjaznej atmosferze).
Pozdrawiam
pawelrybak15, widać po ostrzeżeniach jak mocny jesteś:) skąd wiesz jak długo SB miałem i skąd wiesz że było seryjne co?? Więc nie gadaj głupot bo nie Ty jedyny masz SB+ hah. Mowa o silniku który pamięta połowę lat 70 z golfa mk1 i pojemności jeszcze wtedy 1.5 litra który ewoluował przez wieki
Piszesz że wszyscy mają dać Ci święty spokój to może warto pomyśleć nad sobą co?? no chyba że twój wiek nie jest adekwatny do stanu faktycznego albo masz pierwsze autko i wszystkie rozumy pozjadałeś AMEN.
Piszesz że wszyscy mają dać Ci święty spokój to może warto pomyśleć nad sobą co?? no chyba że twój wiek nie jest adekwatny do stanu faktycznego albo masz pierwsze autko i wszystkie rozumy pozjadałeś AMEN.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Miałeś B3 z tym silnikiem przez kilka miesięcy bo je rozbiłeś a potem sprzedałeś.
Czytałem Twój temat bo dawniej gdy więcej przesiadywałem na necie przeglądałem prawie każdy temat w którym był samochód z silnikiem Turbo D, w tym także Twój i nie pisałeś ani słowa o modyfikacjach, jedynie gdzieś w dziale technicznym napomknąłeś, że trochę pokręciłeś śrubkami na pompie, a to nie są poważniejsze modyfikacje. Owszem daje to dobry efekt, ale dopiero wymiana pompy na mocniejszą pozwala wycisnąć więcej z SB.
Raz jeszcze powtarzam, poczekajcie na kolejny wykres.
Czytałem Twój temat bo dawniej gdy więcej przesiadywałem na necie przeglądałem prawie każdy temat w którym był samochód z silnikiem Turbo D, w tym także Twój i nie pisałeś ani słowa o modyfikacjach, jedynie gdzieś w dziale technicznym napomknąłeś, że trochę pokręciłeś śrubkami na pompie, a to nie są poważniejsze modyfikacje. Owszem daje to dobry efekt, ale dopiero wymiana pompy na mocniejszą pozwala wycisnąć więcej z SB.
Raz jeszcze powtarzam, poczekajcie na kolejny wykres.
Chyba rok już na niego czekam:)Raz jeszcze powtarzam, poczekajcie na kolejny wykres.
A co do mojego SB to cie teraz zaskoczę bo mam kontakt do dziś z poprzednim właścicielem i nie było to seryjne SB ale nie ma się czym podniecać. Zapanuj nad emocjami, pokaż wykres itd to wszyscy dadzą Ci spokój i koniec OT
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
powiedz to wszystkim właścicielom 3B czy też AANów i historycznych ADU...pawelrybak15 pisze:V6 brzmi o wiele lepiej niż kibel NG. Wszystkie R5 prócz 7A to porażka a największą porażką jest mechaniczny wtrysk <ok>
Jeśli już R5 to AAT albo AEL
plany są, wszystko do realizacji planów leży w garażu i nabiera wartości urzędowych od wielu miesięcy... <mikolaj>ślepak pisze:spaykee, jakie plany dziadzie na 2012?:D kiedy wpadasz do trójmiasta?:>
A w Trójmieście... nie wiem, może za miesiąc. Póki co nie mam po co jechać. starzy znajomi z którymi lubiłęm wypić coś w uja walą
pawelrybak15 pisze:NG brzmi jak zarzynana kosiarka
wszystko w temacie. I proszę mi w temacie nic już o traqktorach nie pisać. Możesz negować mójego swapa, wybór silnika, jego dźwięk, moc, brak potencjału, co sobie chcesz. Ale jeszcze raz napiszesz cokolwiek o przewadze ropy, o tym jaki masz zajebisty silnik, to po prostu cię odwiedzę i inaczej porozmawiamy <ok> Opanuj się chłopie. Każdy lubi co innego, ale nie przekonuj kogoś do czegoś czym Ty się jarasz a na co inni ciepłym moczem leją. To kompletnie bezcelowe i jedynie robisz śmietnik a z siebie samego ogólne posmiewisko. To taka dobra radapawelrybak15 pisze:haters gonna hate
nie wrzucaj mi go w tym temacie, proszępawelrybak15 pisze: Raz jeszcze powtarzam, poczekajcie na kolejny wykres.
dzięki bogu, hahaślepak pisze:koniec OT
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80