Jak to przeczytałem, to aż bałem się czytać dalej. :mrgreen:trepek pisze:No to spuściłem olej i wziąłem się za tylni hamulec.
Czerwone Audi Coupe TDI - Stłuczka / str 46
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Właśnie zrozumiałem, że mogło to dwuznacznie zabrzmiećIC69 pisze:Jak to przeczytałem, to aż bałem się czytać dalej.
Oj tam, oj tam, czepiasz się :mrgreen:ciekaw jestem jak ty te swapy porobiłeś jak ty tak hamulce zmieniasz
Ale i tak najlepsze, jak podjeżdżam Coupetą na stację, biorę lejek i wlewam ON do baku, gdzie tuż niżej w zderzaku widać zawór od LPG. Zawsze pytają się, czy dystrybutorów nie pomyliłem
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mozesz powiedziec a co pan dizela na lpg nie widzial :mrgreen: juz ropniaki na lpg smigajatrepek pisze:Właśnie zrozumiałem, że mogło to dwuznacznie zabrzmiećIC69 pisze:Jak to przeczytałem, to aż bałem się czytać dalej.
Oj tam, oj tam, czepiasz się :mrgreen:ciekaw jestem jak ty te swapy porobiłeś jak ty tak hamulce zmieniasz
Ale i tak najlepsze, jak podjeżdżam Coupetą na stację, biorę lejek i wlewam ON do baku, gdzie tuż niżej w zderzaku widać zawór od LPG. Zawsze pytają się, czy dystrybutorów nie pomyliłem
Nic osobistego nie chciałem tylko tematu zaśmiecać <ok>
Chciałem się zapytać czy Wydział Komunikacji potrzebował od ciebie faktury od zakładu mechanicznego który to niby przełożył ci silnik :?:
I czy zmieniły ci się masy i przerabiałeś tabliczkę znamionową :?:
Ile kosztowało badanie przy zmianach konstrukcyjnych :?:
I czy coś jeszcze jest potrzebne :?: :roll:
Chciałem się zapytać czy Wydział Komunikacji potrzebował od ciebie faktury od zakładu mechanicznego który to niby przełożył ci silnik :?:
I czy zmieniły ci się masy i przerabiałeś tabliczkę znamionową :?:
Ile kosztowało badanie przy zmianach konstrukcyjnych :?:
I czy coś jeszcze jest potrzebne :?: :roll:
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Co do uszczelniacza na wał to ja kupowałem hans preis chyba i dałem 56zł Oryginał już wycofali za sklepów i mają tylko zamienniki...
Co do oleju to też się zastanawiam bardzo mocno czy nie wlać MOTULa XCESS 5W40 :roll: Silnik 3 lata temu przeszedł remont, od tamtego czasu latam na 10W, chwile po remoncie wlałem płukankę... Dość dobrze jest uszczelniony bo praktycznie nie ma wycieków... :roll:
hmm :roll:
Co do oleju to też się zastanawiam bardzo mocno czy nie wlać MOTULa XCESS 5W40 :roll: Silnik 3 lata temu przeszedł remont, od tamtego czasu latam na 10W, chwile po remoncie wlałem płukankę... Dość dobrze jest uszczelniony bo praktycznie nie ma wycieków... :roll:
hmm :roll:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: