Skoro tak to <ok>julekF1 pisze:dystanse już zamówioneSłonik pisze:Zdejmij te felgi i schowaj w garazu do czasu az z drog zniknie ten syf bo inaczej slicznymi rantami sie dlugo nie nacieszysz, wypiaskuja sie i porysuja od kamyczkow.
PS- Zajebiscie leza <ok> ale dystans grubszy obowiazkowo.
kół juz zdejmował nie bede tylko autem wyjade z garażu jak będzie już "czysto" na drodze.
mam to szczeście, że coupe mogę wyjeżdżać tylko "od świeta" <ok>
[coupe quattro] rajdowanie film str. 38
dla mnie 9 cali ze względu na to , że w quattro trzeba to samo co z tyłu montować i z przodu, jest w sam raz.kris0181 pisze:No no mam ja se ale wlasnie w tym sezonie mialem zamiar sprzedac i kupic cos szerszego albo wlasnie zmienic ranty, tylko widze ze jesli bym zmienial to te 9cali bedzie dla mnie przymało. Tak czy siak jak dasz ją jeszcze niżej bedzie juz malynaMabrothrax pisze:No chyba kriss ma też zw1
Fajne koło, ale 17" to trochę mało :mrgreen:
Do ośki na tył jak najbardziej montować śmiało można szersze niż 9
kolega ma takie same koła tylko 9,5 cala szerokości na tyle w BMW E30 i to już wg. mnie duży "parapet" jeśli chcesz zrobię w przyszłym tygodniu zdjęcie porównawcze obu kół
pisałeś mi o tym, że wejdzie i 10" jednak jak dla mnie 9, starcza bardziej wolałbym cal większą średnicę niż cal większą szerokośćATLAS pisze:Akurat w budzie naszych aut nawet 10" można zmieścić na obu osiach tylko zapomnieć należy o wygodach
w przyszły weekend kolega wraca z Niemiec to cyknę fotykris0181 pisze:byloby bardzo miło gdybys cyknął w wolnym czasie
Ostatnio zmieniony 05 mar 2012, 11:33 przez julekF1, łącznie zmieniany 1 raz.