idąc tym tokiem to najlepszebędą 18" i zero opony :mrgreen: tyle tylko, że do takich kółek przydałyby się jakieś męskie hamulce...waldik pisze:chodziło mi o to, że felga 15 wypełnia więcej nadkola niż 14 i tym samym wygląda lepiej
[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
Daj spokoj, wkur@#$#@ mnie to niesamowicie codziennie tym bardziej, ze kazdy "wiekszy" dolek czuje w kregoslupie :evil: Gdyby nie ten wyglad to bym dawno zmienil na -40, mozliwe tez, ze to wina seryjnych amorow ale w zawieszeniu wszystko sie sypie po kolei. Ost wymienione laczniki stabilizatora i koncowki drazkow to teraz sie wysraly sworznie :mrgreen:irekkstan pisze:Szacun za wytrwałość na co dzien tak jeździć
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
no ja tez tak pojezdzilem moze ze 2-3 miechy i podziekowalem, wrocilem do -40 i zalozylem nowki amorki i jest nie wysoko i komfortowo.keczy pisze:Daj spokoj, wkur@#$#@ mnie to niesamowicie codziennie tym bardziej, ze kazdy "wiekszy" dolek czuje w kregoslupie :evil: Gdyby nie ten wyglad to bym dawno zmienil na -40, mozliwe tez, ze to wina seryjnych amorow ale w zawieszeniu wszystko sie sypie po kolei. Ost wymienione laczniki stabilizatora i koncowki drazkow to teraz sie wysraly sworznie :mrgreen:irekkstan pisze:Szacun za wytrwałość na co dzien tak jeździć
Wyglad, fakt zayebiaszczy, ale tak sie jezdzic nie da po polskich drogach a nie lubie wlec sie 30 na godzine :mrgreen: Tobie tez sie odechce, jak zrobisz zawieszenie raz na 2 miesiace tak jak ja robilem