[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
z gnojem na butach wsiąde umorusany smarem z przegubów <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>archi-85 pisze: tylko na raczki biale rekawiczki zaciagnij <nono>
no bida, bida, kiedy kończysz?narazie bida
fakt, pomysł ciekawy, na pewno oryginalny 8-)Kelis.Zx145 pisze:opcja z fotami itp mi sie podoba <ok> świetny pomysł
wezme ze 3 paczki choinek powiesze i mozesz wsiadac bo tapicerki nie zrobie :mrgreen:spaykee pisze:z gnojem na butach wsiąde umorusany smarem z przegubów <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>archi-85 pisze: tylko na raczki biale rekawiczki zaciagnij <nono>
:mrgreen: kiedy kończe??? to sie chyba nigdy nie stanie :mrgreen: <
Ostatnio zmieniony 12 mar 2012, 20:18 przez archi-85, łącznie zmieniany 1 raz.
zabudowe to jak uda mi sie kupic oriona 4004 z allegro tak zeby sie zona nie dowiedziala + okolo 2 tygodnie na obklejenie mam remont calego mieszkania i sam robie i mam malo czasu a najgorsza lazienka czasem po pracy jade cos podlubac :mrgreen: ale zona w ciazy i hormony daja popalic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no widzisz, dobrze byś zagadał to Bym Ci zrobił remont :mrgreen:archi-85 pisze: mam remont calego mieszkania i sam robie i mam malo czasu a najgorsza lazienka
współczuję i gratuluję <ok>archi-85 pisze:ale zona w ciazy i hormony daja popalic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ciężki temat... oczywiście z tym, zeby się nie dowiedziała, hehearchi-85 pisze:jak uda mi sie kupic oriona 4004 z allegro tak zeby sie zona nie dowiedziala
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no wiem, że wiele lat już próbuje, podobnie stoi jedno Audi 60, też ma problem ze sprzedażą. Ostatnio jakoś latem je widziałem na alledrogo, nie wiem jaki final, wiem, że z ceny sporo zjechał.SPONSOR_VW pisze:spaykee, te C1 klient się z nimi meczy już ponad cztery lata ze sprzedażą niema do nich żadnych dokumentów , nie chcemy ryzykować .
Brak dokumentów to spory problem, ale jeśli chodzi o ten konkretny model auta, znacznie większym problemem jest dostępność części... których nie ma. Nigdzie. :roll:
jak bede cos wiedzial to dam zanc o b1. co do braku dokumentow to nie problem wystarczy swistek ze szrotu o nabyciu auta rzeczoznawca i rejestracja
b1 z zyrardowa ktore mialem przyjemnosc ogladac jest w mijscu moze zrezygnuja to bede wołał ale reczej ciezko
przy kupnie wazne jedno!!!! ma byc cale!!!! z kazdym detalem, kazda listwa!!! blacha moze byc sito bo to tylko spawanie sprawne tez nie musi byc bo mechanicznie mozna naprawic bez problemu!! blotniki przednie musza byc metalowe a deska przednia fajnie by bylo jak by byla nie popekana ale to raczej nie mozliwe
a teraz fotka z dzisiejszego wypadu i cos jeszcze :mrgreen:
a tu foty z polmetka zabudowy audio.Jeszcze tylko poprawki w obiciu i bedzie git :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
do zrobienia zostalo poprawienie detali ,podswietlenie piecy i satyswakcja z roboty
b1 z zyrardowa ktore mialem przyjemnosc ogladac jest w mijscu moze zrezygnuja to bede wołał ale reczej ciezko
przy kupnie wazne jedno!!!! ma byc cale!!!! z kazdym detalem, kazda listwa!!! blacha moze byc sito bo to tylko spawanie sprawne tez nie musi byc bo mechanicznie mozna naprawic bez problemu!! blotniki przednie musza byc metalowe a deska przednia fajnie by bylo jak by byla nie popekana ale to raczej nie mozliwe
a teraz fotka z dzisiejszego wypadu i cos jeszcze :mrgreen:
a tu foty z polmetka zabudowy audio.Jeszcze tylko poprawki w obiciu i bedzie git :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
do zrobienia zostalo poprawienie detali ,podswietlenie piecy i satyswakcja z roboty
-
- Forum Audi 80