Panie i Panowie!
Czas zaprotestować i ostrzec rząd!
Start-Sobota 28 styczeń godz. 12 parking przy Obi w Suwałkach ul. Armii Krajowej przejazd ulicami miasta
Meta- wylot na Augustów.
Pozostałe info na plakacie
Forumowicze łączmy się!!! Obecność obowiązkowa.
Witam koledzy! Nie chcę robić bajzlu na forum więc napiszę tu. Chodzi mi o to że otrzebuje info na temat gdzie założyć instalacje lpg do mojego quattro na Podlasiu. Głównie chodzi mi o Suwałki, Augustów, bo do Białego trochę daleko mam Liczę na wyrozumiałość i pomoc
Jeśli chodzi o Suwałki to Pat-mech. Sam u niego regulowałem instalację autko od razu chodzi rowno na diagnostyce minimalne wachania obrotów na biegu jałowym. Ale co sie dziwic. Instalacja 10 lat juz przezyla. Brat u niego zakładał sekwencje i tez bez zadnych problemow jak na razie. A w Augustowie to Kopiczko. Moze jest ktos jeszcze tam dobrey w te klocki ale jak nie wiem to nie mowie. Kopiczko sprawdzony więc mogę smiało sie wypowiedzieć. Diagnostyka komputery itd. NIe ma mowy ze cos na sluch jest robione
W lato przy spokojnej jezdzie udalo mi sie zejsc do 10,2 l/100 km. Obliczone w internetowym kalkulatorze spalania. A teraz tak srednio wychodzi 11 - 11,5.