[Audi 80 B3][Swap 20V Turbo] hibernacja
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki panowie_joker pisze:powiedz co wrzuciłeś za zawias :?: białych nie lubię, ale ta mi się podoba, dla mnie kosa <ok>
Jak narazie to eksperymenty z zawieszeniem, tył gwint passat b4 kombi a przód sport wkłady ta-technix, ori kolumny, springi od gwintu bez sprężyny wspomagającej oraz górne talerzyki również od passata b4.
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
spaykee, dziś jest układana wiązka w peszel i tak jak ma być, czyli jak najmniej widoczna przy silniku.
Co do zawiechy to w pon, będą przeróbki, żeby jeszcze móc obniżyć audi :mrgreen: Zostały poodcinane talerzyki trzymające sprężyny na dole i wykonane podstawy trzymające na samym uchwycie trzymającym końcówki drążków, czyli kilka cm w dół, przez co mogę zastosować sprężyny wspomagające aby sprężyna właściwa se nieskakała <ok>
Ps. Glebie tak bo mam zamiar zrobić na złość kolesiowi z roboty. Cytuję jego słowa ''niedasz rady jeździć tak''
Na to ja -> '' ja niedam rady? oj zdziwisz się <ok> ''
Co do zawiechy to w pon, będą przeróbki, żeby jeszcze móc obniżyć audi :mrgreen: Zostały poodcinane talerzyki trzymające sprężyny na dole i wykonane podstawy trzymające na samym uchwycie trzymającym końcówki drążków, czyli kilka cm w dół, przez co mogę zastosować sprężyny wspomagające aby sprężyna właściwa se nieskakała <ok>
Ps. Glebie tak bo mam zamiar zrobić na złość kolesiowi z roboty. Cytuję jego słowa ''niedasz rady jeździć tak''
Na to ja -> '' ja niedam rady? oj zdziwisz się <ok> ''
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Spokojnie, przekonaliście mnie aby niemalować
Dziś ogarnięta instalacja przy silniku, no i podczas odpalania padła cewka ;/
W trakcie również rezanie instalacji el. szyb z modułem komfortu od seata toledo 1 generacji :mrgreen: Moja ori wiązka pod 4 szyby na sprzedaż, możliwe, że z kompletem przełączników w których diody zostały zmienione na mocniejsze
Czeka mnie jeszcze walka z el fotelami i instalką pod pamięć.
Dziś ogarnięta instalacja przy silniku, no i podczas odpalania padła cewka ;/
W trakcie również rezanie instalacji el. szyb z modułem komfortu od seata toledo 1 generacji :mrgreen: Moja ori wiązka pod 4 szyby na sprzedaż, możliwe, że z kompletem przełączników w których diody zostały zmienione na mocniejsze
Czeka mnie jeszcze walka z el fotelami i instalką pod pamięć.
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dziś audi ożyła ponownie (pierwsze próby odpalenia to mały pożar z kolektora wydechowego :mrgreen: ), chodzi równo i dobrze wkręca się w obroty <ok> Pod maską zostało zamontować ABS i obudowę na stożek czyli beczkę 5L po piwie
Kilka nocnych foto
Jeszcze duuuuuuuuuużżżżżżżżżżooooooo pracy ale bliżej niż dalej do tego etapu projektu <ok>
Kilka nocnych foto
Jeszcze duuuuuuuuuużżżżżżżżżżooooooo pracy ale bliżej niż dalej do tego etapu projektu <ok>
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt: