coś mówił, że wybuchła i sprząta komorę... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:LU CASH pisze:Jak tam odma?
[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
wolna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:LU CASH pisze:Jak tam odma?
wczoraj sie zabralem za robote troszke, ale odciagnely mnie pierdoly...
wszysztko cacy, powrot do kobry zaslepiony, zostawilem go od tak na wszelki wypadek na swoim miejscu, w sumie nie wiem po co
na kruciec od bloku zalozony poki co sam filterek, docelowo musze przerobic mocowanie tanka.
btw, do zrezania ukladu posluzylem sie elementami dolotu z golfa 2 1,8.
idelanie wsio pasowalo, a czesci oznakowane logo OOOO VW wiec ori :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: foto jak dzis zejde do garazyku.
przy okazji wyszyszcony powrot do kobry i sama kobra... na wezu i rurce kilogramy 'masla' i szlamu, troszke wody tez sie znalazlo... dopiero sobie uswiadomilem jaki syf sie dostawal znowu do obiegu :-|
to by mnie zmobilizowalo do ogarniecia a tymczasem sodomja i gomorja :mrgreen: :mrgreen:spaykee pisze:coś mówił, że wybuchła i sprząta komorę... :lol: :lol: :lol: :lol:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
przy okazji ladnej niedzieli kilka fotek... brudas w pelnej okazalosci <urodziny>
dopatrzyles sie tylko zderzaka?gornik pisze:Maszu, a co to za piękny zderzak w coupe aah
kilka mankamentow sie jeszcze znajdzie :mrgreen: auto wymaga odchwaszczenia i ogarniecia patentow po poprzednim wlascicielu ale wszystko w swoim czasie... :mrgreen:
aaaaaa no i nadtlenek LPG <lol> na pokladzie <urodziny> <urodziny> <urodziny>
do tego bym diesla zanabył :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:spaykee pisze:do orania pola
brata audi, na weekendy i codziennej jazdy :mrgreen:LU CASH pisze:To Twoje drugie Coupe do jazdy weekendowej czy na codzień?
swoja droga dzis zanabylem w bardzo okazjonalnej cene 25 pln to co widnieje na zdjeciu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wszystko w stanie mjut malyna