Witam,
Jestem nowy na tym forum, dlatego witam wszystkich
Otóż Mój problem wygląda następująco... Moja audica nie ma takiej mocy, jaką powinna mieć, strasznie jest zamulona, wymienione są wszystkie filtry, oleje, paski, rozrząd, sprawdzana była vagiem, który nic nie pokazuje. Nie wiem co może być przyczyną, już mi normalnie ręce opadają... Przy 120/130km/h szarpie nią, więc muszę zwolnić. Wiem, że temat wałkowany był już pewnie setki razy, przeglądałem, ale nic się w sumie nie dowiedziałem.
Proszę Was o pomoc.
Pozdrawiam,
[80 B4 1.9 TDi 1Z] Słaba moc, szarpanie.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
Miesiąc i rok produkcji podaj ...o ile to tdi na nowszym osprzęcie ,z pełną diagnostyką ,to ten który podłaczał ci vaga i nic nie widział, powinien się zapaść pod ziemię ze wstydu :roll: bo widać wszystko co może powodować brak mocy ...widać o ile oczywiscie patrzący wie co to logi dynamiczne i o ile audiczka wyprodukowana po styczniu 94 rokumiszaq92 pisze:Mój problem wygląda następująco... Moja audica nie ma takiej mocy, jaką powinna mieć, strasznie jest zamulona, wymienione są wszystkie filtry, oleje, paski, rozrząd, sprawdzana była vagiem, który nic nie pokazuje.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
Znaczy się Twój Potencjometryczny skonczył swój żywot. Jedyne racjonalne wyjscie to przekladka na nowszy osprzet lub szukanie innego sprawnego ale to tez nie wiesz ile czasu pochodzi na tym. Koszt nowego 1,5 tys. Przekładka wyniesię Cię taniej i zyskasz pełną diagnostyke auta a nastawnik indukcyjny czyści sie i śmigasz dalej.miszaq92 pisze:rok 1994, przepływomierz Bosha.
- Krzysiek 84
- Junior Admin