[ b4 cabrio] Tapicerka z A4 Cabrio 2001-2007 do Audi 80 96r.
[ b4 cabrio] Tapicerka z A4 Cabrio 2001-2007 do Audi 80 96r.
Witam, mam pytanie czy podeszły by fotele z kanapa przód i tył z audi a4 od 2001-2007 cabrio do audi 80 cabrio ?
Wysyłam zdjęcia, ocencie sami
Wysyłam zdjęcia, ocencie sami
Ostatnio zmieniony 15 mar 2012, 20:36 przez Dorianek, łącznie zmieniany 1 raz.
a wiesz co to sa TAGI np [ b4 cabrio] przed tytulem rany to takie trudne się domyślić patrząc na innych tematy ze czegoś brakuje , jak nie umiesz zakładać tematów poprawnie nie zakładaj ich w ogolę .
co do pytania to nie podejdą są o wiele większe i ile fotele przednie by z rzeźbą szyn podeszły tak tył nie bardzo
co do pytania to nie podejdą są o wiele większe i ile fotele przednie by z rzeźbą szyn podeszły tak tył nie bardzo
Bardzo pognieciona ta tapicerka. Ja miałem chyba 3 małe wgniotki i wielokrotnie je poprawiałem, by nie było ich widać (a i tak coś tam widać). Te fotele będą wyglądały właściwie tak jak teraz i za wiele z tą skórą sam nie zrobisz. Gościu w aukcji nie pisze czy cena obejmuje poduszki. zapytaj czy nie będzie Ci doliczał. Ja próbowałem zdemontować tylne osłony fotela i to bardzo trudne zadanie. Poddałem się i kupiłem z poduchami za dopłatą...
Foteliki fajne, ja takie mam w swoim cabrio ale mam jeszcze wysuwany element pod nogi, schowki i podłokietnik. Zapytaj o te graty jeśli serio chcesz to kupować.
Foteliki fajne, ja takie mam w swoim cabrio ale mam jeszcze wysuwany element pod nogi, schowki i podłokietnik. Zapytaj o te graty jeśli serio chcesz to kupować.
Ale to tylko dałem przykład jakie fotele chciałbym kupić i pytałem sie czy podejdą Z tylną kanapą wydaje mi się ze dało by się coś zrobic, sciągnać tapicerke gąbke lekko przyciąć jezeli bedzie za duża/długa/szeroka, potem ładnie nałożyc skórkę (w sumie mam to opanowane bo przed chwilą założyłem tapicerke na 2 fotele i kanape z mojego cabrio ) Tak więc szukać dobrej okazji kupywać i Rezać )
[ Dodano: 2012-03-16, 09:54 ]
ATLAS, z czystej ciekawości, mógłbyś zrobić zdjęcia twojego wnętrza ? Z góry dzięki
[ Dodano: 2012-03-16, 09:54 ]
ATLAS, z czystej ciekawości, mógłbyś zrobić zdjęcia twojego wnętrza ? Z góry dzięki