Audi b2 80 Sponsor_VW
-
- Forum Audi 80
Audi b2 80 Sponsor_VW
Bez owijania zloty z grupą Vag zaliczałem od 90r.
A to moje autko jeszcze nie ruszone ręką wiejskiego tunera i oby tak dalej <ok>
Jak widać zewnątrz jeszcze gazela lakier wypłowiały,ale oryginał a środek i cde...
Dla przykładu oryginalności :
Plany na najbliższe dni to:
wewnątrz wymiana spękanej deski rozdzielczej , tapicerki na welury
zewnątrz lewe lustro z regelacją , kita 80/60% , koło ATS Clscic 13J 7" , reflektory US
pakiet Kami i najważniejsze rejestracja na żółte tablice
Plany na późniejszy termin to:
więcej mocy czyli swap. przy okazji klir pod maską + napędy na tył
A to moje autko jeszcze nie ruszone ręką wiejskiego tunera i oby tak dalej <ok>
Jak widać zewnątrz jeszcze gazela lakier wypłowiały,ale oryginał a środek i cde...
Dla przykładu oryginalności :
Plany na najbliższe dni to:
wewnątrz wymiana spękanej deski rozdzielczej , tapicerki na welury
zewnątrz lewe lustro z regelacją , kita 80/60% , koło ATS Clscic 13J 7" , reflektory US
pakiet Kami i najważniejsze rejestracja na żółte tablice
Plany na późniejszy termin to:
więcej mocy czyli swap. przy okazji klir pod maską + napędy na tył
Ho ho ho ale perełka!...Plany zacne nawet bardzo tylko nie wiem czy nie zauwazylem sprzecznych informacji , mianowicie chcesz latac na zołtych blachach...A czy ni ejest przypadkiem tak ze majac zolte blachy auto musi pozostac w oryginale?Czyli odpada zawiecha nizsza niz seryjna , swap itp. Jezeli si emyle to prosze zeby ktos skorygowal moja wypowiedz.
Ale auto ZACNE!...Nie pisze "dbaj o nia" bo widac ze juz to robisz od dluzszego czasu:)
Ale auto ZACNE!...Nie pisze "dbaj o nia" bo widac ze juz to robisz od dluzszego czasu:)
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Haha, już widze te żółte tablice. Kolego masz pojęcie jakie procedury musi samochód spełniać żeby było zarejestrowane jako zabytek?
Poczytaj troche informacji na początek o tym modelu, dostępności części oraz kilka linijek jak zarejestrować auto na zabytek oraz co musi spełniać, a później wyedytuj pierwszy post, bo śmieszny jest.
ps. fajny model.
ps2. nie czytałem innych wypowiedzi, więc może się po kimś już powtórzyłem.
pzdr.
Poczytaj troche informacji na początek o tym modelu, dostępności części oraz kilka linijek jak zarejestrować auto na zabytek oraz co musi spełniać, a później wyedytuj pierwszy post, bo śmieszny jest.
ps. fajny model.
ps2. nie czytałem innych wypowiedzi, więc może się po kimś już powtórzyłem.
pzdr.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
95% oryginału musi być.Fanthom pisze:Jezeli si emyle to prosze zeby ktos skorygowal moja wypowiedz.
e tam, da radę 8-)Fanthom pisze:Czyli odpada zawiecha nizsza niz seryjna
po to, żeby to jeszcze jeździło.GerB3 pisze:Prosze nie tuninguj tego auta, ono jest śliczne tak jak jest teraz, tych B2 w takim stanie już praktycznie nia ma , wiec po co tuningowac na siłe kolejny egzemplarz.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Ładnie zachowany.
Niestety albo, albo.
Jeżeli zdecydujesz się na modyfikacje zapomnij o żółtych blachach.
Jeżeli zdecydujesz sie na żółte blaszki to poza solidna opinią rzeczoznawcy potrzebna bedzie przychylnośc wojewódzkiego konserwatora zabytków(a o to coraz trudniej) z twojego województwa.Jak nie zaopiniuje pozytywnie nie ma szans na żółta blachę.
Niestety albo, albo.
Jeżeli zdecydujesz się na modyfikacje zapomnij o żółtych blachach.
Jeżeli zdecydujesz sie na żółte blaszki to poza solidna opinią rzeczoznawcy potrzebna bedzie przychylnośc wojewódzkiego konserwatora zabytków(a o to coraz trudniej) z twojego województwa.Jak nie zaopiniuje pozytywnie nie ma szans na żółta blachę.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80