Przywitaj się z nami
-
brunecik386
- Forum Audi 80

Witam
Witam wszystkich. Jestem od dawna pasjonatem marki. Miałem i mam nadal auta tej marki, teraz zamierzam dopiero kupić 80 B4 Cabrio i zapisałem się do klubu aby dowiedzieć się parę ciekawych rzeczy i znaleźć odpowiedzi na moje pytania ewentualnie je zadać. Mam nadzieję że forum będzie mi pomocne.
-
kilermorderca
- Forum Audi 80

witam.Marcin z Sobkowa okolice Kielc.szczesliwy od niedawna posiadacz audi 80 b3 91 r 1.6 benzyna.szukam pomocy odnosnie ustawienia gaznika,byl pier 2ee(chyba) a teraz pier 2e zmieniony przez poprzedniego wlasciciela.chcialbym wrocic do oryginalu i trafilem na stronke w tym celu.jestem totalnym laikiem w temacie postow oraz poruszania sie po forum.szukam kogos z Kielc kto moglby pomoc mi z tym gaznikiem ewentualnie zna kogos.przepraszam za przydlugie powitanie,pozdrawiam
- boksowaty17
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
witam wszystkich, jestem adrian mam coupe 2.3 20v z 91r. o klubie dowiedziałem sie kiedy szukałem rozwiązań wielu problemów jakie napotkałem po kupnie autka, z większością sie uporałem ale kilka żeczy mam jeszcze do zrobienia.. pozdrawiam klubowiczów