[80 B4 1.9TDI 1Z] Nalewki na zime.
szela
wiem że audi B4 z fabryki wyjeżdzało napewno na oponoach 195/65/15 ale ja jestem tego zdania że na zime powinno się węższe opony kupować daltego byłybym chyba za 185/65/15 ja wiem ze bede jeździł wiece na asfalcie jednak w zime jest on w najlepszym przypadku mokry reszta to lód śnieg. po waszych radach napewno nie kupie nalewek pozdrawiam daniel1340
http://www.krysmer.pl/index.php?action= ... uctId=1572 ja kupilem takie moze cie zainteresuja
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
widzę że nikt nie chwali nadlewek na zimę ja 2 lata tamu miałem z powodów finansowych dylemat 2 nowe lub 4 nadlewki, kupiłem nadlewki profil za 4 szt 440 zł i są super nie mam im nic do zarzucenia myślę ze jeszcze co najmniej 2 sezony przeturlam się na nich. ale słyszałem dużo negatywnych opinii o nadlewkach.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja przywiozłem mojąNiunię na nalewkach z za Odry i powiem wam że po jednej zimie jest nie źle ale mogło by być lepiej... Samym oponom nie mam nic do zarzucenia (ich nadlaniu -mają nawet TUV od nalewacza)ale jeździłem na lepszych... W tym roku chyba kupię 2 nowe na przód PointS WinterstarII Świetne opony za niezbyt wygórowaną cenę (robione przez Continental)
Może powiecie że się czepiam, ale Continental to był dobry kiedyś. Teraz zszedł na psy, letnie Continentale są tragiczne, nie daj Boże po mokrym na nich jeździć. Takie kundle robione w fabrykach na całym świecie. Osobiście nie uważam żeby nadlewane opony były gorsze od podrzędnej marki Conitnentala. Np. Dębica Frigo Directional trzyma się fajnie, ale okupiono to bardzo mała trwałością wynikającą z zastosowania bardzo miękkiej mieszanki.