8B NG by Niki20
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Re: 8B NG by Niki20
haha, ładnie to opisałeś. Podoba mi się <ok> A Daj mu czasem powyżej 6... wtedy dobrze ryczyNiki20 pisze:3tyś obrotów nie przekroczyłem i jak się później okazało powyżej tych obrotów ciekawie się pod maską dzieje :shock: Minąłem Rzeszów i wtedy heja, oczy miałem jak 5zł :shock: :shock: :shock: Wiedziałem że NG ładnie brzmi, ale że aż tak to sobie sprawy nie zdawałem :!: Osiągi także świetne.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
jakoś sobie poradzę, nie mam daleko :mrgreen:Metal pisze:Zwariował :mrgreen: Jak dwoma przyjedziesz na dynówke :?: <lol>
nom już odciągłaFajna, ciekawe czy odciągnie Twoją uwagę na dłuższą chwilę od limo
a do mnie to sie nie odezwałeś była by okazja do spotkania ale spoko jak harry obejrzał to na pewno jest git
Jarku uwierz, że wysłałem PW do Was obu a zależało mi na czasie i Harry szybciej odebrał. Później niewysłaną wiadomość usunąłem i dlatego nie dostałeś
Swoją drogą to gdyby nie zaliczka to coupety bym nie miał bo by mi ktoś sprzątnął
nie :mrgreen:nie lepiej z sedana fanty do coupe wrzucić?
a miało byc ABK
miało :mrgreen: ale trafiło się 2.3 i z tego się cieszę
A Daj mu czasem powyżej 6... wtedy dobrze ryczy
no już coś "skosztowałem" :mrgreen:
Tak przy okazji to dzięki wszystkim za dobre słowo :oops:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Poczytałęm Twój temat, poszedłem do gruza, bo musiałem gdzieś polecieć. I wiesz co... Nie mam bladego pojęcia, jak wytrzymałeś jadąc "do 3000obr.".... Mi to się nie udaje :-> Ok, zimny silnik, to trzeba spokojnie, delikatnie, powoli... Ale jak się nagrzeje... :-> ogień w szopie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szacun za jazdę do 3000 :lol: <ok>
A temat popaczam se
A temat popaczam se