[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
szuan, wisiały miesiącami na allegro i nie było chętnych na te ZD trzy częściowe w doskonałym stanie. A ET54 przy 10" daje sporo manewru w przymiarkach zawsze dokładnie opisuję, by ktoś skorzystał.
Ja już dystanse zamówiłem na przód i wiem, że z przodu tylko 2mm wysadzę ranty bardziej niż poprzednio.
PS ufam, że w tym sezonie na dłuższą chwilę się stykniemy na jakimś zlocie. Jak tam Rial F1? Może być w Twoim wątku odpisane
Ja już dystanse zamówiłem na przód i wiem, że z przodu tylko 2mm wysadzę ranty bardziej niż poprzednio.
PS ufam, że w tym sezonie na dłuższą chwilę się stykniemy na jakimś zlocie. Jak tam Rial F1? Może być w Twoim wątku odpisane
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ATLAS, jak sie jezdzilo do pracy na codzien na brockach z pelna obsada dwoch drybklasow na tylnej kanapie wazacych prawie 200kilo, to nie dziwota ze blotniki wytarte i opony przetarte, ja mowie ze przy -80 na postawionym windshocie z bagaznikiem w ktorym siedzialy potrzebne atrybuty sprawdzane przez policje, nic a nic nie obcieralo, a na fotach widac ze nie dalo sie wlozyc najmniejszego palca pomiedzy opone a blotnik
Nie wisiały miesiącami tylko 10dniATLAS pisze:szuan, wisiały miesiącami na allegro i nie było chętnych na te ZD trzy częściowe w doskonałym stanie. A ET54 przy 10" daje sporo manewru w przymiarkach zawsze dokładnie opisuję, by ktoś skorzystał.
O co chodzi z tym linkiem? Nic ciekawego nie znalazłem...
Przed chwilą pstryknąłem fotkę tercetu Felga, Zacisk, Tarcza:
Ale tu jest dystans 20mm, a będzie 15mm przykręcany do piast, więc szczelina między rotorem, a zaciskiem, będzie na kilka mm :mrgreen: między błotnikiem, a oponą to samo, bo 2mm bardziej na stronę będzie wystawać niż w zeszłym sezonie.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: