Deskorolka
Jak to jeździło na BMW to raczej tam jest 5x120eSPe pisze:Kolczat, https://audi80.pl/s-felgi-18-mam-vt65728.htm#727155
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=segi ... m270.l1313
Jedna lekko podbita, i pewnie wolałbyś 4x9" <ok>
Jedna lekko podbita, i pewnie wolałbyś 4x9" <ok>
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
nie no komplet to 2x8J i 2x9J, fakt najlepsze bylo by te 4x9J, ale takie cos zdarzylo sie rok temu na forum mercedesa 124/190, gdzie gosicu nie znajac sie na tym ze mozna naciagnac opone chcial sie zamienic 9J na 8J, byla to okazja, ale watpie by szybko sie powtorzyla tym bardziej ze naciag jest coraz bardziej powszechny, ale dzieki za linka, narazie czekam na przyjazd handlarza felgami z niemiec, do srody powinnienem wiedziec na czyms stoje bo seginy z Wodzislawia nie siada, gosciowi nie udalo sie zalatwic sobie nowych felg wiec segin zostaje u niego
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
nie dokonca wiem o ktorej zawiesze mowisz bo wszystko sprzedawalem na biezaco, teraz zalozylem gwint na tyl i mam sprezyny -80 luzno, ale nie wiem czy bym sprzedawal bo po pierwsze, tylko z gwintem na przodzie to wspolgra bo zadna inna sprezyna nie obnizy "do klina" w stosunku do tych tylnich sprezyn, a po drugie nie mialbym czego zalozyc na auto w razie jakby trzeba bylo tworzyc regeneracje aktualnych wkladow bo do idealow to one nie naleza chociaz jezdzic sie da... po rownym asfalcie :mrgreen:
shellah pisze:zwykłą kratkę kupisz na każdym szrocie a o jaką małą to nie mam zielonego pojęcia bo takich nie ma zresztą to temat wozidła KolczataDorianek pisze:Skąd można dostać tą kratke nawiewu w desce na srodku (ta mała). Chce wsadzic navi i takową kratke potrzebuje
No właśnie kolega kolczat ma taką kratke, bo wsadził radio z 7 calowym ekranem o taką mi chodzi ona jest zrobiona czy oryginał ?