[Kozy] zlot kamieniołom - 9.paź. - informacje pierwszy post
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Powiem szczerze że byłbym za tą opcją, ewentualnie można wprowadzić do programu finał w kamieniołomie.wojtasny pisze:spotkamy się przy zaporze w czańcu, następnie lans naszymi wypasionymi brykami na zaporę w porąbce, później lans na zaporę w tresnej... i na sam koniec możemy podjechać pod górę żar. spacer wzdłuż kolejki na szczyt i z powrotem...
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Powiem szczerze, że wole już sam kamieniołom. :->spotkamy się przy zaporze w czańcu, następnie lans naszymi wypasionymi brykami na zaporę w porąbce, później lans na zaporę w tresnej... i na sam koniec możemy podjechać pod górę żar. spacer wzdłuż kolejki na szczyt i z powrotem...
Powiem szczerze że byłbym za tą opcją, ewentualnie można wprowadzić do programu finał w kamieniołomie.
Witam Hexa
Ja walczę z przeprowadzką więc na będę mógł być jednym z inkwizytorów zlotu mogę tylko trochę w temacie popisać
Mnie osobiście to kamieniołom podoba się najbardziej
Ognisko jak zwykle na miejscu robimy !!!
Proponowałem już Koledze Skuciok że jak będzie się rozpoczynał sezon na kamieniołomie by zabrać dwie długie dechy i sześć pniaków - z tego ułożymy dwie ławki wokoło ogniska !!!
Tak jak Koledzy piszą wcześniej - tam naprawdę wejdzie 100 aut, widok z górki na auta mamy perfekcyjny - kto ma aparat "armatę" to ładnie może porobić foty ze statywu !!!
Pozdry
PS
Hexsman widziałeś czerwone B4 w Czecho. z dziennymi światłami w tym miejscu co mam ja i z soczewkami na głównych reflektorach ? odpisz na PW ! to auto jest mega zadbane !
Ja walczę z przeprowadzką więc na będę mógł być jednym z inkwizytorów zlotu mogę tylko trochę w temacie popisać
Mnie osobiście to kamieniołom podoba się najbardziej
Ognisko jak zwykle na miejscu robimy !!!
Proponowałem już Koledze Skuciok że jak będzie się rozpoczynał sezon na kamieniołomie by zabrać dwie długie dechy i sześć pniaków - z tego ułożymy dwie ławki wokoło ogniska !!!
Tak jak Koledzy piszą wcześniej - tam naprawdę wejdzie 100 aut, widok z górki na auta mamy perfekcyjny - kto ma aparat "armatę" to ładnie może porobić foty ze statywu !!!
Pozdry
PS
Hexsman widziałeś czerwone B4 w Czecho. z dziennymi światłami w tym miejscu co mam ja i z soczewkami na głównych reflektorach ? odpisz na PW ! to auto jest mega zadbane !
- Smerfetka8
- Forum Audi 80
Jestem również za.Poprzedni spot był udany :lol:
Kilko fotek które wykonałam zeszłym razem,dla przypomnienia, że warto znowu tak jechać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
https://picasaweb.google.com/1158858013 ... directlink
Kilko fotek które wykonałam zeszłym razem,dla przypomnienia, że warto znowu tak jechać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
https://picasaweb.google.com/1158858013 ... directlink