gornik pisze:Niki20, prawy róg pod lampą jest wlepa.
Qp, ma inaczej niż sedan a to niespodzianka <ok>
kiedys to byl przystanek... :mrgreen:Niki20 pisze:tak, składany z trzech
pisalem gdzies tez ze jesliby jakas qpa wpadla w Twoje lapska to byla by mjut malyna :mrgreen: :mrgreen:Niki20 pisze: i jak się później okazało powyżej tych obrotów ciekawie się pod maską dzieje Minąłem Rzeszów i wtedy heja, oczy miałem jak 5zł Wiedziałem że NG ładnie brzmi, ale że aż tak to sobie sprawy nie zdawałem Osiągi także świetne.
LIKE IT! :mrgreen: :mrgreen:Mabrothrax pisze:Qpe w ogóle nie ma kół, toczy się na swojej zajebistości
Już wiem czemu mi się ten dźwięk tak podoba :mrgreen: Kat wywalony (wstawiona rura) i dwie strumiennice też wywalone, w ich miejsce także rura, na końcu do tego sportowy wydech :mrgreen: Czyli cały wydech na 2 tłumikach <ok>Maszu pisze:kiedys to byl przystanek... :mrgreen:
a na powaznie to ten tekst spowodowal usmiech na mojej twarzy:
Niki20 napisał/a:
i jak się później okazało powyżej tych obrotów ciekawie się pod maską dzieje Minąłem Rzeszów i wtedy heja, oczy miałem jak 5zł Wiedziałem że NG ładnie brzmi, ale że aż tak to sobie sprawy nie zdawałem Osiągi także świetne.
tak, tak tylko na razie się muszę ogarnąć z resztą sprawMaszu pisze:Reflektujesz moze Vlepe CopeGang? :roll: :mrgreen: :mrgreen: