gruzzz i tona spamu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
(...) mnie on już tak, że nie wiem czy mu w ogóle płacić :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:keczy pisze:niedobry lakiernik
nie ćpaj już, błagam :lol:keczy pisze: nie przylukalem, jestem ost niezle wyalienowany
Wybacz Marek, ale przegiąłeś.
IC69
Ostatnio zmieniony 25 mar 2012, 23:03 przez spaykee, łącznie zmieniany 3 razy.
gdzie (...) zgubiles zdezio?
Nawet w zakamuflowanej formie, wulgaryzm zawsze wulgaryzmem zostanie.
IC69
powiem tak, przegiales na calej linii, wiekszosc forum pisze tak jak ja i do tej pory nie bylo z tym problemu... szkoda gadac.
Nawet w zakamuflowanej formie, wulgaryzm zawsze wulgaryzmem zostanie.
IC69
powiem tak, przegiales na calej linii, wiekszosc forum pisze tak jak ja i do tej pory nie bylo z tym problemu... szkoda gadac.
Ostatnio zmieniony 25 mar 2012, 23:10 przez keczy, łącznie zmieniany 1 raz.
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
To ja przegiąłem?keczy pisze:powiem tak, przegiales na calej linii,
Nie zauważyłem, aby większość użytkowników tego forum tak się wyrażała, ale jak spotkam się z podobnym zachowaniem, to taki user na pewno podzieli Twój los.keczy pisze:wiekszosc forum pisze tak jak ja i do tej pory nie bylo z tym problemu...
IC69 pisze:Nie zauważyłem
Slaby masz wzrok.
No cóż, młodość nie wieczność. :->
Generalnie moge sie pisac na koleje ostrzeznie jesli mam miec taki bat nad soba.IC69 pisze:na pewno podzieli Twój los.
Twój wybór i wolna wola.
Ostatnio zmieniony 25 mar 2012, 23:29 przez keczy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
przychodzi, wypije pięć kaw, nie ruszy nic palcem, pojedzie. Dobrze go znam... Przedni zderzak ponad pół roku "się maluje"keczy pisze: jak ogarnie dobrze to zaplac, w koncu czlowiek, rozne akcje mogl miec po drodze, jak zrobi lipe to niech Tobie placi
możesz chlać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:keczy pisze: i co mi zostanie? <lol>
podpisuję się pod tym czterema łapami i wszystkimi kołami od gruza <ok>keczy pisze: Generalnie moge sie pisac na koleje ostrzeznie jesli mam miec taki bat nad soba.
nie pierwszy, i nie ostatni raz. Prędzej, czy później po prostu opuszczę to forum. Z wiadomych względów. Na warna się nie obrażam, wielokrotnie na niego zarobiłem potrząc na to, co tutaj się wyprawia. Może nawet lepiej, że dałeś. Ale gdy już przyjdzie taki czas, że nie będę mógł pisać, to wiadomo.Wybacz Marek, ale przegiąłeś.
IC69