sesja z bumerem z dziś coś da do zrozumienia.
(...) mnie on już tak, że nie wiem czy mu w ogóle płacić :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:keczy pisze:niedobry lakiernik
nie ćpaj już, błagam :lol:keczy pisze: nie przylukalem, jestem ost niezle wyalienowany![]()
To ja przegiąłem?keczy pisze:powiem tak, przegiales na calej linii,
Nie zauważyłem, aby większość użytkowników tego forum tak się wyrażała, ale jak spotkam się z podobnym zachowaniem, to taki user na pewno podzieli Twój los.keczy pisze:wiekszosc forum pisze tak jak ja i do tej pory nie bylo z tym problemu...
IC69 pisze:Nie zauważyłem
Generalnie moge sie pisac na koleje ostrzeznie jesli mam miec taki bat nad soba.IC69 pisze:na pewno podzieli Twój los.
przychodzi, wypije pięć kaw, nie ruszy nic palcem, pojedzie. Dobrze go znam... Przedni zderzak ponad pół roku "się maluje"keczy pisze: jak ogarnie dobrze to zaplac, w koncu czlowiek, rozne akcje mogl miec po drodze, jak zrobi lipe to niech Tobie placi![]()
możesz chlać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:keczy pisze: i co mi zostanie? <lol>
podpisuję się pod tym czterema łapami i wszystkimi kołami od gruza <ok>keczy pisze: Generalnie moge sie pisac na koleje ostrzeznie jesli mam miec taki bat nad soba.
nie pierwszy, i nie ostatni raz. Prędzej, czy później po prostu opuszczę to forum. Z wiadomych względów.Wybacz Marek, ale przegiąłeś.
IC69