nie ma struktury, jest gładko czarnoeSPe pisze: strukturę pomalował ci do góry kołami zmiast na dole to na górze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

i jest tak jak chciałem. czarno u góry, dół biały, Żeby pasował do tylnego

nie pierwszy, i nie ostatni raz. Prędzej, czy później po prostu opuszczę to forum. Z wiadomych względów.spaykee pisze: IC69
spaykee pisze:to ja się pytam, po co te spiny, kiedy ktoś żartuje.SzymekB pisze:Po co ma być na forum taka atmosfera.
:-> ja nie pije... ;pSzymekB pisze: Haha :mrgreen: a przez te zarty to Ty już ładnie jestes zadłużony.... Tu flaszka, tam flaszka... :mrgreen: :mrgreen:
nie jest aż tak tragicznie... 2k pln dlugów u różnych osóbSzymekB pisze: i pewnie ... jak długów narobił to teraz ,ze on to bedzie z forum odchodził <rotfl2> :mrgreen: :mrgreen:
niektórzy wqidać, że nie.SzymekB pisze:szczególnie ,że zartujemy caly czas :mrgreen:
chce pomarańczowe. Mam komplet, tylko komplikacja z montażem jest... tuningi je&aneeSPe pisze:spaykee, jak cie to kręci to mam 2 białe kierunki zamienniki ale jeden ma chyba lekko pęknięty klosz to ci mogę podesłać bo mi zbędne.
A żółte to chyba zana ma, co?
chętnie KUPIĘ, albo przygarnę za piwo <ok>eSPe pisze: A kratkę prawą gdzie zgubiłeś od zdesia?
jak zrobie to pokażęeSPe pisze: Pokaż foto z boku jak przedni z tyłem się komponuje i prezenci.
Mabrothrax pisze:Kratki prawej nie ma 90% ludzi ze zderzakiem coupe![]()
jak pisałem wyżej, chętnie kupię/przygarnę w formie daru dla biednych studentów... :->arwam pisze:ja w swoim mimo braku wielu, wielu innych rzeczy mam, więc zapewne nalężę do tej 10%-owej mniejszości.