Avant TDI USA Bolero Skóra Soczewki
MichalxQ7, też mam szkołę i wracam dość późno,a to że ktoś Ci tu piszę że mało robienia więcej gadania to nie znaczy że Ci nie wierzą. Po prostu więcej konkretów. bo zajmujesz dwie strony o opowiadaniu o lotce i US'ach które miałeś montować już jakiś czas temu a nadal są to tylko plany z Twojej strony i jeszcze w połowie nie wiadomo co wyjdzie bo co na to tato.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Nie umywa się do pierwszego, tam do każdej roboty są fotki i opis, a tu jest jedynie o polerowaniu prawą ręką :lol:delik pisze:kolejny bloogowy temat <ok>
MichalxQ7, zamiast siedzieć na forum możesz dłubać w audicy, a wieczorkiem wchodzić wtedy czasu będzie, a z tą szkołą to nie masz źle skoro do 15'tej tylko <ok> Skoro już prowadzisz tego bloga to jak na prawdziwego blogera przystało dawaj foty do każdej drobnostki i jak jesz śniadanie, obiad i kolację <ok>
PS. Nie bądź miętki i zakładaj te USy, nie wiesz, że nie słucha się ludzi w domu jeśli chodzi o modzenie ?? Dla większości ludzi są to stare samochody, w których szkoda zmieniać opony, mające zabójczy przebieg 300.000, a jak więcej to po którymś remoncie z kolei i pytania czy to jeszcze jeździ <ok>
- PiotrLublin
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
widze ze kazdy sie z tym spotyka ;DAudi Sport pisze:nie wiesz, że nie słucha się ludzi w domu jeśli chodzi o modzenie ?? Dla większości ludzi są to stare samochody, w których szkoda zmieniać opony, mające zabójczy przebieg 300.000, a jak więcej to po którymś remoncie z kolei i pytania czy to jeszcze jeździ <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
hahaha, z każdej strony to słyszę...Audi Sport pisze:PS. Nie bądź miętki i zakładaj te USy, nie wiesz, że nie słucha się ludzi w domu jeśli chodzi o modzenie ?? Dla większości ludzi są to stare samochody, w których szkoda zmieniać opony, mające zabójczy przebieg 300.000, a jak więcej to po którymś remoncie z kolei i pytania czy to jeszcze jeździ <ok>
a no :->delik pisze: widze ze kazdy sie z tym spotyka ;D
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
KoralB3,Wychodzi na to, że powraca moda na te całe blogi. Ciekawa sprawa ale ja nie jestem zbyt reformowalny coś jak nasz rząd. Z muzyką siedzę w latach 80-90'tych więc gdyby nie chęć zdobycia wiedzy co za dziwaczna nazwa "Blog27" to bym nigdy się nie dowiedział o tych śmiesznych blogach. Także nic z tego ja się na to nie piszę
Nie no z jednej strony rozumiem . ja też mam autko którym jeździ Mamuśka i nie mogę wszystkiego wsadzić co bym chciał,ale jak już coś kupuje i chwalę się tym to staram jak najszybciej montować czy coś. a nie robie bloga na 2strony że mam coś i tyle.Grzesiex pisze:bo nie wiadomo czy taata pozwoli! :lol:
oj ludzie to wy pomagacie pisac michałowi tego bloga. nie musicie komentowac. :roll:
gdzies u kogos w temacie widziałem własnie mod polerowania koncówki od tdi. i Ludzie spuszczali sie nad tym ze 3 strony. a ze chłopak ma 16 lat i mu sie chce grzebac przy aucie (a nie ćpać po godzinach jak niektóre łebki) i przy tym czas ma na nauke to szacunek.
działaj Michał, nie poddawaj sie. <ok>
gdzies u kogos w temacie widziałem własnie mod polerowania koncówki od tdi. i Ludzie spuszczali sie nad tym ze 3 strony. a ze chłopak ma 16 lat i mu sie chce grzebac przy aucie (a nie ćpać po godzinach jak niektóre łebki) i przy tym czas ma na nauke to szacunek.
działaj Michał, nie poddawaj sie. <ok>