[B4 1.8T AEB] Czujnik ciśnienia oleju.
[B4 1.8T AEB] Czujnik ciśnienia oleju.
Witam mam prośbę do użytkowników audi z silnikiem 1.8t AEB oraz do wszystkich kolegów i koleżanek które coś wiedzą na temat założenia i podłączenia czujnika ciśnienia oleju oczywiście tak żeby wszystko działało za wszelkie info i porady wielkie dzięki pozdrawiam
Witam dzięki za info i sorry że nie nie wyjaśniłem do końca ciśnienie na zegarach dodatkowych mi pokazuje nie mam kontrolki w liczniku i cały czas sie świeci{mruga} kontrolka oleju w auto check-u.Wiem że ty masz ten temat ogarniety bo gadałem ze słonikem i powiedział żeby z tobą między innymi ten temat obgadać.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
W takim przypadki trzeba zacząć od samego początku, jak masz podłączony czujnik bańkę?
Wkręcony w miejsce oryginalnego czujnika ciśnienia oleju i podłączone dwa przewody - jeden od wskaźnika zegarów dodatkowych a drugi ten kabelek od starego czujnika ciśnienia oleju ? ( bodajże biało - szary albo biały ) ?
Wkręcony w miejsce oryginalnego czujnika ciśnienia oleju i podłączone dwa przewody - jeden od wskaźnika zegarów dodatkowych a drugi ten kabelek od starego czujnika ciśnienia oleju ? ( bodajże biało - szary albo biały ) ?