sprawa zalatwiona, zaroweczki zalozone w tych wskaznikach na dole.
mam pytanie jednak do licznika. wyjalem go, tzn nie do konca, nie odpinalem kostek tylko wyciagnalem go troszke, i za cholete nie widze zaroweczki do podswietlenia zegarka i i termometru... trzeba wyjac i rozebrac cale zegary zeby sie do nich dostac?
[B3/b4] jak wyjac zegary i te 3 male wskazniki podswietlenie
- siwusek216
- Forum Audi 80
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Witam na forum.geolog pisze:Panowie pomocy nie świecą u mnie, a dokładniej w moim autku właśnie pokrętła od ogrzewania, nawiwu chcę je ściągnąć żeby wymienić co trzeba ale nie chcę nic urwać. Wystarczy je zdjąć czy to jakiś specjalny sposób jest na to.... :?:
Najpierw należałoby się przywitać. A żarówki w podświetleniu sterowania wymieniasz wyciągając wszystkie trzy pokrętła i po nimi są dwie śrubki na śrubowkręt krzyżakowy odkręcasz je i zdejmujesz osłone pokręteł i masz trzy żarówki. Następnym razem użyj proszę opcji szukaj.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
...dokładnie jak to opisał kokolino1,, zeby zdjac pokretła muisz złapac za jedno mocno i ciagnac mocnookokolino1 pisze:geolog napisał/a:
Panowie pomocy nie świecą u mnie, a dokładniej w moim autku właśnie pokrętła od ogrzewania, nawiwu chcę je ściągnąć żeby wymienić co trzeba ale nie chcę nic urwać. Wystarczy je zdjąć czy to jakiś specjalny sposób jest na to....
Witam na forum.
Najpierw należałoby się przywitać. A żarówki w podświetleniu sterowania wymieniasz wyciągając wszystkie trzy pokrętła i po nimi są dwie śrubki na śrubowkręt krzyżakowy odkręcasz je i zdejmujesz osłone pokręteł i masz trzy żarówki. Następnym razem użyj proszę opcji szukaj.
:roll: :roll:Misiek_Stce pisze:...dokładnie jak to opisał kokolino1,, zeby zdjac pokretła muisz złapac za jedno mocno i ciagnac mocnookokolino1 pisze:geolog napisał/a:
Panowie pomocy nie świecą u mnie, a dokładniej w moim autku właśnie pokrętła od ogrzewania, nawiwu chcę je ściągnąć żeby wymienić co trzeba ale nie chcę nic urwać. Wystarczy je zdjąć czy to jakiś specjalny sposób jest na to....
Witam na forum.
Dziękuję Panom za pomoc :roll: