[B3 1.8 PM] jakiej firmy wydech??
[B3 1.8 PM] jakiej firmy wydech??
Witam. Mam nastepujacy dylemat. Bylem dzis sie dowiadywac o koszt koncowego i srodkowego tlumika. Wiec mam do wyboru wydech z firmy Asmet za 480zl z montarzem lub Bosal 745zl tez z montarzem. Pytanie czy faktycznie warto doplacac do Bosala czy brac jednak dosc dobrego Asmeta?? A moze ktos poleci mi jeszcze inne rozwiazanie (dodam ze chcial bym na tym troche pojezdzic wiec liczy sie dla mnie trwalosc, a nie chwilowy efekt, chce zeby bylo cicho). Z gory dzieki za wszystkie opinie, wskazowki.
Proponowali mi to z montarzem w jednym punkcie za 270zl, robilem tam kiedys wydech w kadecie, ale audi tam nie oddam:P slyszalem pare opinii o plocienniku, jedni mowia ze dobre inni ze malo trwale, wolal bym cos z nieco wyzszej polki, tylko wlasnie nie wiem czy bosal faktycznie jest wart tych pieniedzy jakie sobie za niego zycza, czy tez pod wzgledem wykonania jest na podobnym poziomie jak asmet (slyszalem opinie ze w ostatnich latach bosal znacznie obnizyl loty jesli chodzi o jakosc, nie wiem czy w to wierzyc czy nie) gosc z tlumikow przekonuje mnie do asmeta mowi ze ena nizsza a jakosc ta sama (tylko czy sprzedawcy mozna do konca wierzyc)
[ Dodano: 2007-10-08, 15:34 ]
[ Dodano: 2007-10-08, 15:34 ]
Cena tlumika nowego bosal do mnie to jesli o koncowy chodzi 280zl, czy to co montowales to uzywka czy nowka??mireko pisze:W sobotę zmieniałem kumplowi w b3 tłumik końcowy-cena 115zl-Bosal.
Nowy tłumik ze sklepu wysyłkowego od znajomego z forum FEFK(zniżki klubowe)KTomek pisze:Proponowali mi to z montarzem w jednym punkcie za 270zl, robilem tam kiedys wydech w kadecie, ale audi tam nie oddam:P slyszalem pare opinii o plocienniku, jedni mowia ze dobre inni ze malo trwale, wolal bym cos z nieco wyzszej polki, tylko wlasnie nie wiem czy bosal faktycznie jest wart tych pieniedzy jakie sobie za niego zycza, czy tez pod wzgledem wykonania jest na podobnym poziomie jak asmet (slyszalem opinie ze w ostatnich latach bosal znacznie obnizyl loty jesli chodzi o jakosc, nie wiem czy w to wierzyc czy nie) gosc z tlumikow przekonuje mnie do asmeta mowi ze ena nizsza a jakosc ta sama (tylko czy sprzedawcy mozna do konca wierzyc)
[ Dodano: 2007-10-08, 15:34 ]Cena tlumika nowego bosal do mnie to jesli o koncowy chodzi 280zl, czy to co montowales to uzywka czy nowka??mireko pisze:W sobotę zmieniałem kumplowi w b3 tłumik końcowy-cena 115zl-Bosal.