[wszystkie] dziwnie mała chłodnica do czego??
[wszystkie] dziwnie mała chłodnica do czego??
witam dzis w moim autku zobaczylem ze przetarła sie rurka miedziana z chlodnicy bo w ogole od chlodnicy z prawej strony leca gumowe przewody i wpadaja do takiej malutkiej mniejsza niz kartka a4 ktora jest tylko polozona na przednim pasie i niczym nie przymocowana i w taki sposob latala az ja przetarlo jakies kolo z paska bo te rurki miedziane byly za blisko. do czego ona tam w ogole jest pierwszy raz widze w audi takie cos.. co sadzicie o tym zeby ja wyjac a na przewody dac tylko kawalak weza gumowego zeby po prostu byl dalej obieg bez tej magicznej chlodnicy. prosze o rade bo moze ktos tez ma takie cos
jest to wersja z manualna skrzynia zaraz podeśle same zdjęcia nagrzewnicy bo mam ja własnie obok siebie
[ Dodano: 2007-10-07, 23:16 ]
nie wiem dlaczego ale nie moge dodac załaczników wyskakuje błąd a wiec chetnych prosze o adresy i wyśle na poczte
[ Dodano: 2007-10-08, 08:39 ]
i co teraz nikt juz zdjęc nie chce jak tak to każdy wymyślał co to jest a jak juz mam zdjęcia to echo oj nie ładnie panowie
[ Dodano: 2007-10-07, 23:16 ]
nie wiem dlaczego ale nie moge dodac załaczników wyskakuje błąd a wiec chetnych prosze o adresy i wyśle na poczte
[ Dodano: 2007-10-08, 08:39 ]
i co teraz nikt juz zdjęc nie chce jak tak to każdy wymyślał co to jest a jak juz mam zdjęcia to echo oj nie ładnie panowie
wiesz co... W koncu to chyba Tobie powinno zalezec na uzyskaniu info i na załaczeniu zdjecia,jest na to mase roznych sposobów jak chocby imageshack...Nie rozumie tego typu pretensji...KUKI pisze:i co teraz nikt juz zdjęc nie chce jak tak to każdy wymyślał co to jest a jak juz mam zdjęcia to echo oj nie ładnie panowie
To zwykła mała chłodniczka płynu chłodzącego. Jest we wszystkich silnikach 2.3 20V Problem w tym że w zwyłym 2.3 NG nigdy tego nie widziałem a w B4 nie było silnika 2.3 20V. Wygląda na to że mógłbyć w Twoim aucie wcześniej silnik 2.6 , albo dostałeś od niemców jedną chłodnice gratis :mrgreen: , co oczywiście działa na Twoją korzyść.