Czerwone Audi Coupe TDI - Stłuczka / str 46
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
trepek, zakup taka baze jak Twoja, specjalistyczny pedzelek malarski i troche bezbarwnego. Ryse wypelniasz baza jakies 3-4 warstwy, po podeschnieciu bazy(ok 15min) nakladasz czystym pedzelkiem bezbarwny tak, zeby bezbarwny troche wystawal ponad ori lakier. Na drugi dzien papier 2500 na mokro i zetnij nadmiar bezbarwnego tak, zeby sie zrownal z oryginalnym i na koncu polerka
to kiedyś pamiętam jak byłem mały ojciec zrobił tak progi w polonezie a te łebki co kupiłe to pamiętam do dziś... ooooooo panie ale dobre progi, a teraz w modzie jest pianka montażowa <rotfl2>duo pisze:Trepek do progów jeszcze nie zaglądał <mikolaj>pawelec_ pisze:to dobrze, że nikt prawdziwego gruzu ci nie wjebał ani nie rozrobił cementu
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Jeżdżę nim na co dzień i kursuję nim między dwoma uczelniami wyższymi, na których stoudiuję :mrgreen: Jak nie mam jakiejś pompy do roboty bądź projektu to coś tam przy Coupe dłubię. Padam... zdjęcia soon.Skrziwan pisze:Jeździsz nim na co dzień i robisz w wolnych chwilach
Wnętrze zmienione, uruchomiłem elektrykę szyb i szyberdach. Wygłuszenie zmienione na to z avanta TDI, wyprany dywam itp.
Wierzcie lub nie ale wygłuszenie z avanta pod nogami kierowcy waży z dobre 20-25kg.