[B3 1.8 S] Wymiana tulei sanek
czy tuleje wachaczy czy belki tylniej czy sanek jak masz wybite nie ustawia ci kół jak potrzeba
jezeli stacja diagnostycja jest profesionalna nei pracuja w niej barany to nawet ci nei beda chcieli ustawic bo samo wjechanie na stanowisko po ustawieniu niby bedzie ok a jak wyjedziesz lub auto ruszy sie troche juz mozesz miec inne ustawienie tak wiec nie widze sensu ustawiac a za jakis czas zmieniac tuleje
Czy jedziesz na przeglad czy gemotrie wiadomo auto musi byc sprawne a to ze ci ktos cos ustawi lub podbije przeglad itp a auto jest nei sprawne to juz problem kierowcy ze mu auto po drodze bedzie latalo
jezeli stacja diagnostycja jest profesionalna nei pracuja w niej barany to nawet ci nei beda chcieli ustawic bo samo wjechanie na stanowisko po ustawieniu niby bedzie ok a jak wyjedziesz lub auto ruszy sie troche juz mozesz miec inne ustawienie tak wiec nie widze sensu ustawiac a za jakis czas zmieniac tuleje
Czy jedziesz na przeglad czy gemotrie wiadomo auto musi byc sprawne a to ze ci ktos cos ustawi lub podbije przeglad itp a auto jest nei sprawne to juz problem kierowcy ze mu auto po drodze bedzie latalo
koledzy a wiec tak mialem zamiar wymienic te tuleje ale kiedy zobaczylem ile to roboty skrecania odkrecania i zlozenia do kupy wszystkiego to calkowicie mi sie odechcialo . ale zrobilem cos innego sprawdzilem wszystkie tuleje i okazalo sie ze przednie tuleje sanek sa super jak nowe sztywne i dobre a tylna lewa tez dobra a prawa tylna okazala sie popekana i podlozylem na ta tuleje podkladki ktore scisly ta tuleje i skrecilem wszystko . ....
okazalo sie ze wszelkie stukanie ustalo az milo ale jest z pewna rzecza strasznie .... otoz auto zaczelo mi jeszcze bardziej sciagac na prawo ........ bylem ustawic zbieznosc ... diagnosci powiedzielii ze wszystko jest juz ok a jednak dalej mi audi sciaga i co teraz mi poradzicie czy ta glupia tuleja moze mi robic takie szopki ..... sztywno jest dokrecona i docisnieta podkladkami ...... pomozcie bo juz nie wiem co mam robic
[ Dodano: 2010-02-09, 21:27 ]
hallo pomocy
okazalo sie ze wszelkie stukanie ustalo az milo ale jest z pewna rzecza strasznie .... otoz auto zaczelo mi jeszcze bardziej sciagac na prawo ........ bylem ustawic zbieznosc ... diagnosci powiedzielii ze wszystko jest juz ok a jednak dalej mi audi sciaga i co teraz mi poradzicie czy ta glupia tuleja moze mi robic takie szopki ..... sztywno jest dokrecona i docisnieta podkladkami ...... pomozcie bo juz nie wiem co mam robic
[ Dodano: 2010-02-09, 21:27 ]
hallo pomocy
mi tez lekko sciąga w prawo a byłem na geometri itp. i zrobili mi to dokładnie bo nawet doczepili sie do oberwanych tulei tylniej belki bo gumy całe ale odkleiły sie od tulejki metalowej wymieniłem poustawiali powiedzieli ze to moze byc wina opon nawet i takie drobiazgi cięzko znależc siąga lekko jak przy 120 i w zwyż puszcze kierownice