akurat u Ciebie to inna para kaloszy ...K2 pisze:Oj tam, Oj tam, pomarańcz nie był by wcale taki straszny :mrgreen:a juz sie bałem ze uczestniczyłeś w grupowym zakupie spraja w kolorze róz lub pomarańcz :mrgreen:
Audi Competition Q
06.04.2012- FOTKI Z NUDÓW + CARBON NA PEWNYCH ELEMENTACH (ALE TO NIE KONIEC :roll: ):
Obniżenie przodu:
Oklejony w carbon szyberdach ze względu na rysy i zmatowienie oraz słupki:
Przed:
Po:
Na koniec maja umówiony jestem na oklejenie maski silnika (powód wgniotki oraz rysy- nie za mojej kadencji ).
Obniżenie przodu:
Oklejony w carbon szyberdach ze względu na rysy i zmatowienie oraz słupki:
Przed:
Po:
Na koniec maja umówiony jestem na oklejenie maski silnika (powód wgniotki oraz rysy- nie za mojej kadencji ).
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2012, 17:07 przez Loczek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Za maskę materiał + robocizna biorą 450 zł (bez FV) <ok> . Za słupki + szyberdach dachem za carbon 100 zł. Patrząc na ceny samej okleiny to np. na maskę do naszych Audi trzeba dać ok. 400 zł + KW (tak by było to w jednym kawałku a nie, że trzeba sztukować), czyli reasumując nie opłaca się. Lepiej oddać to komuś kto na tym się zna i daje gwarancję na materiał 5 lat i na usługę 1 rok.
A do każdego elementu podchodzą indywidualnie. Mierzą i robią wycenę.
A jak tam MIODEK felgi co dałem Ci namiar? Ja swoje RH kupiłem niedawno w bdb cenie wraz z oponami- jak się szuka to się ma .
A do każdego elementu podchodzą indywidualnie. Mierzą i robią wycenę.
A jak tam MIODEK felgi co dałem Ci namiar? Ja swoje RH kupiłem niedawno w bdb cenie wraz z oponami- jak się szuka to się ma .