Czerwone Audi Coupe TDI - Stłuczka / str 46
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Silnik: 1.9 1Z
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Parę zdjęć:
Pole bitwy z fotelami. Powiem Wam, że ciężko było :roll:
Wyszło to tak. Mogłoby być lepiej ale to wkońcu moje pierwsze takie szycie Nie wiem co zrobić z tym pomarszczeniem. Na żywo jeszcze jakoś ujdzie, teraz na zdjęciach widzę, że tragedia
Ale za to siedzi się rewelacyjnie <ok> Kubełki przyjemnie obejmują człowieka. Powiem Wam, że w b3 były inne gąbki w kubełkach, tutaj siadając do fotela mam wrażenie jakbym siedział w kubełku w a4 b5 brata z pierwszych lat produkcji.
Takie dwa ujęcia na zewnątrz:
Ta strona jest w miarę reprezentatywna w przeciwieństwie do drugiej Druga strona poobijana ale cóz zrobić Ta jest tylko przerysowana.
A środek prezentuje się tak:
Muszę jeszcze poprawić boczek drzwi kierowcy i rączkę drzwi, zakładając go przytrzasnąłem sobie wiązkę elektrycznych szyb i nie mogłem ją schować do środka :mrgreen: No i mam orginalne dywaniki.
Pole bitwy z fotelami. Powiem Wam, że ciężko było :roll:
Wyszło to tak. Mogłoby być lepiej ale to wkońcu moje pierwsze takie szycie Nie wiem co zrobić z tym pomarszczeniem. Na żywo jeszcze jakoś ujdzie, teraz na zdjęciach widzę, że tragedia
Ale za to siedzi się rewelacyjnie <ok> Kubełki przyjemnie obejmują człowieka. Powiem Wam, że w b3 były inne gąbki w kubełkach, tutaj siadając do fotela mam wrażenie jakbym siedział w kubełku w a4 b5 brata z pierwszych lat produkcji.
Takie dwa ujęcia na zewnątrz:
Ta strona jest w miarę reprezentatywna w przeciwieństwie do drugiej Druga strona poobijana ale cóz zrobić Ta jest tylko przerysowana.
A środek prezentuje się tak:
Muszę jeszcze poprawić boczek drzwi kierowcy i rączkę drzwi, zakładając go przytrzasnąłem sobie wiązkę elektrycznych szyb i nie mogłem ją schować do środka :mrgreen: No i mam orginalne dywaniki.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
No niestety Wygląd tragiczny, tak poza stroną wizualną to wszystko jest tak jak trzeba i bardzo wygodnie się siedzi. No ale kole w okoDUO pisze:fotel kierowcy dramat
W bagażniku butli nie ma Pierw na stacjach się dziwili, że nie dość że Coupe podjeżdża to jeszcze lejek wyciągam i ON do baku.wampir1988 pisze:to nie gaz tylko "tuba"
Po zewnętrznej stronie? Jak składałem samochód to wyrzuciłem centralkę na pilota samoróbkę z zaszpachlowanymi bębenkami Może i centralkę bym zostawił ale ona obsługiwała tylko drzwi, wlewu i bagażniku już niet.Skrziwan pisze:Dopiero teraz zauważyłem niepasującą obwódkę w okół klamek drzwi