[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
E no Arek bardzo ładna ta zabudowa i jeszcze kawałek bagażnika zostało ,efekt końcowy pewnie malinka. A tak przy okazji cos kiedyś wspomniałeś że chciałeś kupic gazetę AUDI SCENE z B1 ,właśnie dzisiaj kupułem u trabantów ale z b4 nic nie ma za to jest o B1 GTE jakbyś był zainteresowany odstąpię CI po kosztach tzn.3,80euro. pozdrawiam <quattro>
pogratulowac samozaparcia sam myslalem o wyklepaniu blotnikaJa osobiście mijałem już okazje robić przednie błotniki od zera , kupiłem dwa arkusze blachy , tylne reperaturki i doginałem :-> efekt końcowy był taki że Tifmajster w Niemczech się zdziwił :shock:
za duzo mam wydatkow zeby myslec o gazetkach ale podeslij foty audi z gazetki to moze wezmes80 pisze:kiedyś wspomniałeś że chciałeś kupic gazetę AUDI SCENE z B1 ,właśnie dzisiaj kupułem u trabantów ale z b4 nic nie ma za to jest o B1 GTE jakbyś był zainteresowany odstąpię CI po kosztach tzn.3,80euro. pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
haha, dzielnie walczyłem, żeby je dostać. Bluizgałem na prawo i lewo, jak yto robię na codzień.archi-85 pisze:co zrobiles ze masz ostrzezenie??
przykurw młotkiem, daj wudy40, trochę czasu, musi wyjść to zabezpieczenie, nie ma bata. Wiem, że nie wychodzi letko, ale musi.archi-85 pisze:nie chce wyjsc
Naprawdę coś niesamowitego, przepiękne autko... Jak to dobrze, że są jeszcze na świecie tacy ludzie jak Ty, którzy przywracają do życia auta, które mogłyby już skończyć na złomowisku... Dużo bym dał żeby mieć takie coś w garażu.
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2012, 21:12 przez oyamabdg, łącznie zmieniany 1 raz.
dorwalem od znajmego analizator spalin i teraz musze ustawic zeby mniej palil bo 16 to sporo.czy ktos wie dokladnie jak to zrobic?wiem ze na rozgrzanym silniku i ze musi byc ok 3%. i krece srubami az wyjdzie.czy ktos cos podpowie zebym sie nie glowkowal bez sensu albo moze cos musze jeszczecwiedziec?