8B NG by Niki20
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
a bo już mi się chce Zostaje jak jest, nie namawiać bo zaraz zacznę i nie skończę i będzie jak z limo <ok>Bastek pisze:Niki20, podklej gąbką na nowo tapicerkę drzwi bo jakoś tak obwisła :mrgreen:
cieszę się :mrgreen:MIODEK pisze:Ciesz się, że nie masz tej z wyjściem na dodatkową, bo jest cenna i trudno dostępna.
dziękishellah pisze:chłodnica spakowana razem z wiatrakiem wrócę do WPR i zajmiemy się formalnościami <ok>
w sumie to jest perła. Kod lakieru LZ5U.luk448 pisze:kolor taki jak i u mnie
A tam odnośnie NG jeszcze się zapytam. Jak jest zimny i nie ma tych 90* to jest ok z obrotami, jak się nagrzeje to na benzynie trzyma równo 1300 a na gazie przez ok minutę na postoju jest ok a potem obroty spadają na ok 600 i szarpie nim...
Silniczek krokowy czyściłem, ale zaraz po tym coś popiskiwał. Podejrzewam, ze on będzie do wymiany... Co sądzicie :?: :roll:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Rada jest prosta i wszystkim znana. Wyje& kadżeta i zasil gazeta...Niki20 pisze:A tam odnośnie NG jeszcze się zapytam. Jak jest zimny i nie ma tych 90* to jest ok z obrotami, jak się nagrzeje to na benzynie trzyma równo 1300 a na gazie przez ok minutę na postoju jest ok a potem obroty spadają na ok 600 i szarpie nim...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Niki20, powodzenia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: