ziemor pisze:Thebaryłka zamówił pogodę - super
e tam flache na "gorze" wypilem i po sprawie
Ja startuję z Czechowic więc już nas jest dwóch - proponuję spotkać się na parkingu pod stadionem czyli to tam gdzie już kilka razy się spotykaliśmy - potem lans przez Czechowice tak jak kiedyś i jazda na Kęty na BP ho ho hohexman pisze:Osoby z Pszczyny którędy jadą? Można byłoby się spotkać i większą grupą jechać.
Może o 12-00 --- trzeba się przez Czechowice przelansować tak jak kiedyś na zlocie - pamiętacie lans przed dworzec autobusowySlawoaudi88 pisze:Jak razem to razem,oby nas było jak najwięcej dejcie tylko cynk o której zbiórka na parkingu
Można do was dołączyć ?? Jeśli tak to czy masz na myśli stadion przy ulicy Legionów??ziemor pisze:Ja startuję z Czechowic więc już nas jest dwóch - proponuję spotkać się na parkingu pod stadionem czyli to tam gdzie już kilka razy się spotykaliśmy - potem lans przez Czechowice tak jak kiedyś i jazda na Kęty na BP ho ho ho
ziemor pisze:Może o 12-00 --- trzeba się przez Czechowice przelansować tak jak kiedyś na zlocie - pamiętacie lans przed dworzec autobusowySlawoaudi88 pisze:Jak razem to razem,oby nas było jak najwięcej dejcie tylko cynk o której zbiórka na parkingu
Odp na post poniżej Wino - oczywiście że można dołączyć - parking jest tak jak piszesz przy samym stadionie na ul Legionów (już mamy z Tobą 4 auta)
Panowie pousuwałem posty o Koledze P... by temat nie osiągną 1000 stron - do Palusia napiszcie PW by się tu ładnie zameldował
Pozdrawiam